Vernieuwde versie van legendarische Pinnacle Dualist kookset

GSI Outdoors Pinnacle Dualist HS kookset

Vernieuwde versie van legendarische Pinnacle Dualist kookset

GSI Outdoors brengt een nieuwe versie van de legendarische 2-persoons Pinnacle Dualist kookset uit. De pan van de vernieuwde Pinnacle Dualist HS kookset wordt gemaakt van hoogwaardig, hard geanodiseerd aluminium.

Bovendien maakt GSI Outdoors bij deze kookset gebruik van een warmtewisselaar. Dit verhoogt de efficiëntie met ongeveer 30 procent in vergelijking met conventionele modellen.

Slijtvaster door speciale coating

Binnenin is de hard geanodiseerde aluminium pan voorzien van de beproefde Radiance Non-Stick coating. Dit voorkomt een betere verbranding en is beter bestand tegen slijtage dan welke andere coating dan ook op de markt. GSI is de enige fabrikant van outdoorpannen die deze hoogwaardige coating gebruikt.

Hoger rendement door warmtewisselaar

Nieuw is de warmtewisselaar op de bodem van de pot. GSI Outdoors laat zien dat het nog steeds een beetje efficiënter is. De warmtewisselaar verhoogt het rendement, waardoor niet alleen 30% brandstof wordt bespaard (wat het totale gewicht bij het verpakken van de kookset vermindert), maar ook de kooktijden aanzienlijk worden verkort.

Praktisch

De geïsoleerde inklapbare handgreep van de 1,8 liter pot kun je aan de pan vastklikken en beveiligt ook de complete set tijdens het transport. GSI heeft de twee kommen voorzien van schuimrubber isolatie waardoor eten of drinken langer warm of koud blijft. De deksels van de bekers hebben een praktische drinkopening. De set weegt 655 gram en kan in elkaar worden verpakt om ruimte te besparen en in de opbergzak worden opgeborgen. De opbergzak is gemaakt van stof met een waterdichte coating en afgedichte naden. Op deze manier dient de opbergzak ook als een mini-gootsteentje.

Pinnacle DualistHS kookset

De nieuwe Pinnacle DualistHS kookset bestaat uit een pan met warmtewisselaar op de bodem van de pot, een hittebestendig nylon deksel met zeef, twee geïsoleerde kommen met deksels, opvouwbare sporks en een opbergzak.

Like dit artikel
Tweet dit artikel