GSI Pinnacle Dualist HS: tweepersoons kookset

GSI Pinnacle Dualist HS

GSI Pinnacle Dualist HS: tweepersoons kookset

Koken tijdens het kamperen, het blijft altijd een compromis als je op gewicht en pakvolume moet letten. Met de nieuwe GSI Pinnacle Dualist HS kook je comfortabel voor twee personen zonder in te boeten op gebied van gewicht of pakvolume.

De Pinnacle Dualist van het Amerikaanse GSI is een compromisloze kookset voor avonturiers en kampeerders. De set weegt in totaal slechts 665 gram, kan in elkaar worden verpakt en wordt geleverd met een waterdichte opbergtas.

Geanodiseerd aluminium

Dankzij het harde geanodiseerde aluminium waarvan de set vervaardigd is, kookt deze set efficiënter dan conventionele kooksets. Daarnaast is de kookpot voorzien van de Radiance Non Stick coating. Dit is een anti aanbak coating die bestand is tegen slijtage.

Pot, zeefdeksel, kommen, geïsoleerde bekers en sporks

De Pinnacle Dualist HS bestaat in totaal uit negen onderdelen:

  • 1,8 liter kookpot met warmtewisselaar en geïsoleerde inklapbare handgreep
  • hittebestendige zeefdeksel
  • twee eetkommen
  • twee geïsoleerde bekers
  • opvouwbare sporks (lepel & vork in één)
  • opbergtas

Handige extra’s

Daar waar veel kooksets erg minimalistisch zijn, is de Pinnacle Dualist HS set juist voorzien van een aantal handige extra’s. Zo heeft de kookpot een inklapbare handgreep, hebben de mokken schuimrubberen isolatie en hebben de deksels van de bekers een drinkopening. Bovendien kan de waterdichte opbergtas gebruikt worden als mini-wastafel.

De GSI Pinnacle Dualist HS is verkrijgbaar op verschillende (online) verkoopplatformen voor € 99,99.

Like dit artikel
Tweet dit artikel