Premium “DoggyBag”-slaapzak voor honden

"DoggyBag"-slaapzak voor honden

Premium “DoggyBag”-slaapzak voor honden

Hier heeft de benaming Doggybag een heel andere betekenis dan je zou verwachten. Geen papieren zakje om je restjes van dat lekkerte etentje mee te nemen, maar een comfortabele slaapplek voor je trouwe viervoeter.

Ook een hond verdient een lekker plekje om te slapen tijdens een kampeeravontuur. Daarom heeft het merk Whyld River de DoggyBag slaapzak voor honden ontwikkeld.

Hiermee slaapt je favoriete huisdier warm, droog en comfortabel, net zoals jij met je eigen slaapzak. Whyld River’s DoggyBag is een van de vele innovatieve producten die terug te vinden zijn op Kickstarter. Het gestelde doel van $10.000 is met gemak behaald aangezien meer dan 150 mensen gezamenlijk bijna $25.000 in het product hebben geïnvesteerd. Het gevolg is, dat de “Sleeping Bag for Adventure Dogs” nu te bestellen is op de website van Whyld River zelf.

Modulair, lichtgewicht slaapsysteem

"DoggyBag"-slaapzak voor hondenIn feite bestaat de DoggyBag slaapzak uit twee onderdelen: een niet-gevoerde onderkant en een gevoerde bovenkant. De lichtgewicht onderkant kan zonder problemen los worden gebruikt in warme, zomerse omstandigheden. In kouder weer kan deze samen met de gevoerde bovenkant gebruikt worden om je hond ‘s nachts extra warm te houden. Dit maakt deze honden-slaapzak ideaal voor gebruik op avontuurlijke trek- of backpacktochten, maar ook voor op de camping.

Synthetische voering

De DoggyBag heeft een synthetische voering vergelijkbaar met 600-fill dons. In tegenstelling tot dons kan de synthetische voering eenvoudig gewassen worden en isoleert het ook wanneer het nat is. Daarnaast kan dankzij deze hoogwaardige voering de slaapzak compact ingepakt worden. Het buitenmateriaal van de slaapzak is 40 denier Nylon met een waterafstotende DWR-coating.

In verschillende maten verkrijgbaar

Niet elke hond is even groot. Daarom is de Whyld River DoggyBag verkrijgbaar in diverse maten: X-Small, Small, Medium, Large en X-Large. Elke DoggyBag slaapzak wordt geleverd met een handige opbergzak.

De Whyld River DoggyBag kan worden besteld op de website van Whyld River. De exacte prijs verschilt per maat. Zo kost een X-Small $89 en de X-Large $129. Ook internationale klanten kunnen bestellen op de website, maar moeten wel rekening houden met extra verzendkosten en belastingen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel