Handige campingdouche voor onderweg

Nemo Helios Pressure Shower

Altijd en overal douchen met de Nemo Helios Pressure Shower

ZOETERMEER – Als je ‘on tour’ lekker en makkelijk een douche wilt nemen, zou je eens naar de Nemo Helio Pressure Shower kunnen kijken.

Deze handige douche voor onderweg bestaat uit een reservoir, drukpomp, slang en een douchekop waarmee je op iedere willekeurige plek zou kunnen douchen. Het reservoir is groot genoeg om een minuut of 6 te kunnen douchen.

Het gebruik van de Nemo Helio Pressure Shower is eigenlijk heel eenvoudig: je brengt het reservoir met behulp van de voetpomp onder druk, zorgt dat de slang en de douchekop aan het reservoir zijn gekoppeld en kunt dan lekker douchen. Door de opgebouwde druk heb je dan een behoorlijke straal die krachtiger dan die van een solar douche is. Doordat het pompje met de voet wordt bediend kun je de druk tijdens het douchen met de voet eenvoudig weer op het gewenste niveau brengen.

De Nemo Helio Pressure Shower is door het kleine formaat makkelijk mee te nemen, en is uiteraard ook geschikt voor warm water. Voor wie precies wil zien of en hoe de Nemo Helio Pressure Shower werkt, heeft Brett Higgins een mooi review op Youtube gezet. Je kunt de douche bij diverse Nederlandse buiitensportspecialisten kopen. Wie een beetje creatief denkt, beseft dat je er behalve je lichaam natuurlijk ook je hond, raefiets of mountainbike mee schoon kunt maken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel