Helinox Table One – compacte, lichtgewicht campingtafel

Helinox Table One

Helinox Table One – compacte, lichtgewicht campingtafel

Lichtgewicht kampeerders zitten soms in een dilemma: meer comfort of minder gewicht. Met de nieuwe Table One van Helinox hoeven ze in ieder geval niet te kiezen.

De nieuwe Table One is namelijk een lichtgewicht tafeltje dat niet alleen heel licht van gewicht is en heel klein kan worden opgeborgen maar ook gewoon heel praktisch is.

Zoals we inmiddels van Helinox gewend zijn, is de nieuwe Table One vederlicht. Hij weegt nog geen 700 gram. Ook kun je hem heel klein opbergen. Samengevouwen is het een pakketje van 41 x 11 x 11 cm. Uitgeklapt heeft de tafel een blad van 60 x 40 cm. De Table One is 40 cm hoog. Ook bij de Table One is het frame gemaakt van hoogwaardig, geëloxeerd aluminium. Het frame wordt bij elkaar gehouden door speciale rubberbanden, net als de lichtgewicht campingstoelen van Helinox. Door deze rubberbanden is het in- en uitklappen van de tafel in een oogwenk gebeurd. Ook is het draagvermogen van 50 kilo meer dan voldoende. Het tafelblad bestaat uit strak gespannen mesh materiaal en is voorzien van praktische, verzonken bekerhouders.

De Helinox Table One is verkrijgbaar bij diverse buitensportzaken en webshops in zwart, roodbruin, rood en groen. De adviesprijs bedraagt 125 euro. Meer informatie kun je vinden op www.helinox.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel