Inklapbare, lichtgewicht loungeset voor op de camping

Inflair loungeset

Lichtgewicht, inklapbare loungeset van InFlair

ALMELO – Thuis verwennen we ons zelf steeds vaker met een mooie, gezellige loungeset in de tuin. Als we dat ook op de camping willen, staan we toch voor een probleem.

De meubels van een loungeset zijn namelijk niet inklapbaar en ook te zwaar om zomaar even in de auto of caravan mee te nemen. Daar kan met de nieuwe Inflair Lounge collectie van Topmans wel eens verandering in komen.

Topmans heeft de Inflair Lounge collectie 2017 namelijk ontworpen en ontwikkeld om kampeerders ook op de camping het zitcomfort en de gezelligheid van thuis te kunnen bieden. Dat kan doordat de meubels van de Inflair loungeset wél inklapbaar en licht van gewicht zijn. Je kunt zo met het nieuwe, gepatenteerd Click & Connect systeem makkelijk demonteren en zelfs in een handige tas meenemen. De tas heeft wieltjes, net als een trolley en weegt inclusief de 5 zitelementen, tafel, 11 kussens en een luchtpomp ongeveer 35 kilo. Goedkoop zijn ze niet, maar de gebruikte techniek is kostbaar en er is ook gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen.

Uiteraard ziet de set er door het lichtgewicht aluminium onderstel iets anders uit dan een standaard loungeset, maar de meubels zien er zonder meer luxe, comfortabel en gezellig uit en vormen absoluut een aanvulling op het standaard kampeermeubilair. Ze zijn te koop met een beige, grijze en donkerblauwe stoffering.

https://www.youtube.com/watch?v=K8Bwty77LIo

Meer informatie kun je vinden op de website van Topmans in Almelo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel