Kerst- en eindejaarsshows, december 2010 – januari 2011

kampeerzaken.nlOok dit jaar zijn er rond Kerstmis en de jaarwisseling weer de nodige kerst- en eindejaarsshows  en -acties.

 

Hieronder een overzicht, dat we regelmatig bij zullen werken.


 

Vrijbuiter Kampeerbeurs 2010, Roden, Gouda en Roermond

kampeerzaken.nlIn december organiseert De Vrijbuiter wederom de Kampeerbeurs, deze wordt gehouden van 27 t/m 30 december in de vestigingen in Roden, Gouda en Roermond, met ruim 100 standhouders uit binnen- en buitenland.  Daaronder zijn veel campings uit Nederland, maar ook uit o.a. Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Denemarken, Tsjechië, België en Luxemburg.

 

De winkels zijn omgetoverd tot een sfeervol kampeerparadijs waar ook diverse demonstraties plaats zullen vinden. Ook zijn er volop activiteiten voor kinderen, zoals schminken, knutselen en de ballenbak. Op muzikaal vlak is er ook voor elk wat wils, zo zijn er shantykoren en andere livemuziek.

 

De Vrijbuiter presenteert tijdens de beurs ook een aantal noviteiten, bovendien is er de mogelijkheid om gratis orthopedisch advies te krijgen.

Eindejaarsshow Liba Campers, Liempde

kampeerzaken.nl

Liba Campers houdt een Eindejaarsshow met veel wintervoordeel van 20 tot en met 31 december 2010. Op Tweede Kerstdag  is Liba Campers geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Wie tijdens de Eindejaarsshow een camper bij Liba koopt krijgt een waardecheque t.w.v. € 1.500,– te besteden aan extra accessoires bij Liba Campers, maar kan ook kiezen voor direct € 750,– wintervoordeel op de aanschafprijs.

Vrijetijdsbeurs Obelink, Winterswijk

kampeerzaken.nlOok dit jaar is er weer een vrijetijdsbeurs bij Obelink in Winterswijk, die dit jaar op 27 t/m 30 december gehouden wordt. Door de hele winkel komen gezellige kraampjes te staan waar weer vele campings en andere actieve vakantiemogelijkheden zichzelf presenteren. Tevens zullen er door een aantal firma’s op diverse dagen demonstraties worden verzorgd, onder andere live cooking. Gedurende deze 4 dagen is er naast een springkussen elke dag animatie voor de kinderen en gratis glühwein voor de volwassenen.

  • 27 december: ballonnenclown
  • 28 december: Cadac demonstratie live cooking, adviseur Merrell schoenen en een dweilorkest
  • 29 december: Cadac demonstratie live cooking, Montego demonstratie E-bikes en schminken voor de kids
  • 30 december: Montego demonstratie E-bikes en knutselen voor de kid.

Eindejaarsactie Caravanbedrijf Duijndam Delft

kampeerzaken.nlCaravanbedrijf Duijndam Delft houdt een Eindejaarsactie op 27 t/m 29 december. U kunt tijdens deze dagen uiteraard genieten van erwtensoep en oliebollen in de in winterstijl ingerichte showroom, maar ook een leuk voordeel op een nieuwe caravan behalen: bij aankoop van iedere nieuwe caravan (modeljaar 2011, en zonder inruil) geeft Caravanbedrijf Duijndam tijdens de actiedagen namelijk een op maat gemaakte Unico Verona luifel met voorwand cadeau.

 

Er is ook een primeur : de nieuwe Kip Kompakt staat in de showroom. Als eerste toont Caravanbedrijf Duijndam tijdens de eindejaarsactie de nieuwe Kip Kompakt 2011. Dit innovatieve en opvallende model past achter vrijwel iedere auto en biedt verrassend veel praktische binnenruimte.

 

Verder kunt u zich in de mobiele slaapstudio van Maatwerkmatrassen laten informeren over de verschillende soorten matrassen voor in uw caravan of camper en zijn er demonstraties van de HelmoTherm verwarmingssystemen. HelmoTherm is een vloeistof-verwarmingssysteem die op een bestaande gaskachel kan worden aangesloten. Met dit geruisloze systeem (vergelijkbaar met een CV systeem) verwarmt u uw caravan of camper op een comfortabele en energiezuinige manier. 

 

Met de Dobbelsteenactie in de kampeerwinkel van Duijndam heeft u uw korting zelf in de hand door met twee dobbelstenen te gooien. De korting kan met een beetje geluk kan oplopen tot 12%.

 

Openingstijden:

  • Maandag 27 december 2010: 10:00 tot 17:00 uur
  • Dinsdag 28 december 2010: 10:00 tot 17:00 uur
  • Woensdag 29 december 2010: 10:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 30 december 2010: gesloten
  • Vrijdag 31 december 2010: gesloten
  • Zaterdag 1 januari 2011: gesloten

Nieuwjaarsshow Schippercaravans & campers, Echt

kampeerzaken.nlSchippercaravans & campers houdt op zondag 09-01-2011 van 11:00 t/m 17:00 uur een Nieuwjaarsshow. U bent op deze dag van harte welkom in de verwarmde showroom, met een heerlijk kopje koffie. Voor de kinderen is er een springkussen, zodat zij zich lekker kunnen vermaken.

 

Die dag zijn ook alle movers scherp geprijsd, geldt er tot € 2000,- korting op bijna alle caravans en zijn er diverse andere aanbiedingen die u tijdens de show kunt bekijken op de website van Schipper.

Oudejaarsshow Maat Caravans, Apeldoorn

kampeerzaken.nlMaat Caravans in Apeldoorn houdt een Oudejaarsshow van 27 december t/m 30 december. Maat Caravans is die dagen geopend van 10.00 t/m 16.00 uur. Bij aankoop van een nieuwe Caravelair of Elddis caravans levert Maat caravans een nieuwe mover naar keuze voor de helft van de normale prijs. Ook is er extra korting als u niet inruilt (ook op de occasions).

Oud en Nieuw Show bij het Hazenpad, Veenendaal

kampeerzaken.nlCaravanbedrijf Het Hazenpad te Veenendaal houdt een Oud en Nieuw Show van 27 december 2010 t/m 8 januari 2011. De occasions staan in deze koude wintermaanden lekker warm binnen, bij aankoop van een van deze occasions (vanaf € 3.500,00) krijgt u een 19" AKAI LED-TV cadeau.

 

Uiteraard staat er ook een lekker glaasje gluhwein voor u klaar. Bovendien geldt gedurende de Oud en Nieuw Show een korting van 15% korting op alle shopartikelen.

 

Bovendien staat de nieuwe Kip Kompakt 2011 van 3 t/m 11 januari 2011 in de showroom van het Hazenpad.

Kerstshow Van Venrooy Motorhomes, Oss

kampeerzaken.nlVan Venrooy Motorhomes houdt een Kerstshow op Tweede Kerstdag, de showroom is dan geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Open Huis Poptop Campers, Noordwijkerhout

kampeerzaken.nl

Poptop Campers nodigt, om het voor Poptop bewogen 2010 stijlvol af te sluiten een ieder uit om een kijkje te nemen in het nieuwe pand in Noordwijkerhout.

 

Het Open Huis van Poptop Campers wordt gehouden van 28 t/m 31 cecember 2010 met koffie, warme chocomelk, glühwijn, oliebollen, appelflappen, kerstsfeer en een leuke attentie voor iedere klant.

Eindejaarsshow Kelgin Campers, Goes

kampeerzaken.nl

Kelgin Campers in Goes houdt een eindejaarsshow van 27 t/m 29 december . U kunt er de nieuwe 2011 modellen van Kelgin en Ilusion campers bewonderen, evenals de nieuwe huurcampers.

 

In 2011 breidt Kelgin het aanbod van huurcampers fors uit, wie tijdens de eindejaarsshow een huurcamper boekt krijgt deze dan met gratis complete schoonmaak. Bovendien wordt er een opruiming onder de gebruikte huurcampers gehouden.

Kerst / Oudjaars campershow De Heus Campers, Venlo

kampeerzaken.nl

Ook dit jaar organiseert De Heus Campers in Venlo een gezellige Kerst / oudejaars campershow. Bijna het hele assortiment is extra scherp geprijsd zodat uw voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s. De huurcampers kunnen tot 31-12-2010 nog tegen de oude prijzen worden geboekt . Verder krijgt iedereen die voor 31-12 een werkplaats afspraak voor januari / februari maakt de volgende APK keuring gratis.

De Heus Campers is dagelijks geopend van 10 tot 16 uur tijdens de feestdagen, en op 24 en 31 december tot 15 uur. Op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag is De Heus gesloten, op 2e Kerstdag en op zondag 2 januari geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Kerst-Eindejaar show bij Caravancentrum Makkum

kampeerzaken.nl

In de periode van 27 december tot en met 8 januari is er bij Caravancentrum Makkum een Kerst-Eindejaar show. Schaft u tijdens deze show een nieuwe Wilk caravan aan dan kan u profiteren van een aantrekkelijk kerstpakket dat slechts gedurende deze periode word aangeboden.

Dit pakket bevat o.a. een Isabella luifel, lichtmetalen velgen, designpakket, plissé hordeur en een reservewiel met krik. Bovendien zijn er behalve nieuwe Wilk caravans ook de nieuwe Weinsberg caravans te bewonderen evenals de Sprite Super en Europa range. Tijdens de show zijn beide T@b modellen voorzien van aantrekkelijke opties én een aantrekkelijk prijskaartje.

Feestweek Mijts Caravans & Campers, Heerhugowaard

kampeerzaken.nl

Van 27 t/m 31 december is er bij Mijts in Heerhugowaard een feestweek. Tijdens deze week is onze showroom leuk aangekleed en zal de warme chocomelk en gluhwein uiteraard niet ontbreken. maar behalve lekkers zijn er er ook de nodige voordeeltjes, die alleen tijdens deze feestweek gelden.

Op alle voorradige artikelen in de kampeerwinkel geldt dan 20% korting. Wie overgaat tot de aanschaf van een caravan kan profiteren van de speciale prijs voor een compleet gemonteerde mover inclusief AGM accu en lader voor slechts € 1795,=. Ook ontvangt men bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper een gratis luifel inclusief montage, of 50% korting op een gemonteerde volautomatische schotelantenne.

Bovendien zijn in de showroom de eerste Silver caravans gearriveerd, waar Mijts onlangs dealer van is geworden.

Eindejaarshow Meerkerk Caravans, Meerkerk

kampeerzaken.nlBij Meerkerk Caravans is een Eindejaarshow van 22 t/m 31 december. Tijdens deze Eindejaarshow worden o.a. de 2010 modellen van Adria en Knaus opgeruimd.

 

Kijk op de website voor meer informatie en openingstijden.

Eindejaarshow De Jong Caravans en Campers, Hillegom

kampeerzaken.nl

De Jong Caravans en Campers in Hillegom houdt een Eindejaarshow van 28 t/m 31 december. Tijdens deze eindejaarshow ontvangt elke koper van een occasion camper – caravan of vouwwagen een korting die op kan lopen tot € 750,-.

Ook bij de nieuwe vouwwagens zijn er diverse acties. Zo is er speciaal najaar/ winterpakket bij de Jamet vouwwagens en € 1.000,– korting op een nieuwe, overjarige of demo Combi Camp of Aar t Kok vouwwagen.

Oudejaarsshow bij de Vouwwagenspecialist, Boxtel

kampeerzaken.nlTijdens de Oudejaarsshow, die van 8 december tot en met 30 december wordt gehouden, heeft de Vouwwagenspecialist verschillende aantrekkelijke acties op de vouwwagens. De showroom is tijdens deze dagen geopend van 9.00u tot 17.00 uur.

 

Oud- en Nieuwjaarsshow Camper en Caravancenter Cor van den Oever, Herpen

kampeerzaken.nlTijdens de Oud- en Nieuwsjaarsshow, die t/m 8 januari bij Camper en Caravan Center Cor van den Oever wordt gehouden, zijn er uiteraard diverse actie’s op campers en caravans.

 

Bij aankoop van een gebruikte of nieuwe camper/caravan worden er geen afleveringskosten berekend en ontvangt men bovendien een gratis navigatiesysteem.

 

Ook is er 10% korting op shopartikelen in de vernieuwde campingshop, uitgezonderd de actieartikelen. Bij aankoop van een mover krijgt men tegen inlevering van een afdruk van dit bericht een accudruppellader gratis.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel