Lichtgewicht schommelstoel van Helinox

Helinox Chair Two Rocker

Helinox Chair Two Rocker: lichtgewicht schommelstoel voor de camping

Wat is er nou fijner dan heerlijk schommelen in je schommelstoel op de camping. Helinox maakt het mogelijk. Het bedrijf heeft een van haar lichtgewicht campingstoelen, de Chair One, gemodificeerd en voorzien van het onderstel van een schommelstoel.

Bovendien is de schommelstoel eenvoudig om te bouwen naar een normale stoel, indien gewenst. Zo heb je altijd een extra stoel bij de hand.

Helinox heeft de Chair One, die de basis voor deze schommelstoel vormt, ook een stukje breder gemaakt zodat hij nog lekkerder zit, en hem Chair Two genoemd. Als schommelstoel heet hij daarom Chair Two Rocker.

De lange schommelbeugel aan de achterkant voorkomen dat je per ongeluk achterover kunt klappen. Het ombouwen van gewone stoel naar schommelstoel is in een handomdraai gebeurd. De hoes, waarin Helinox de stoel levert, kun je vullen met een handdoek en bovenaan de rugleuning bevestigen om als hoofdkussentje te gebruiken.

Het frame van de Chair Two Rocker is gemaakt van hoogwaardig TH72M aluminium van de gerenommeerde leverancier DAC. Net als de andere Helinox products, is het alumium op een millieuvriendelijke wijze geanodiseerd. De onderdelen van het frame worden met elastische banden met elkaar verbonden en zorgen tijdens het uitklappen dat alle onderdelen precies op de goede plaats komen.

De Chair Two Rocker heeft een winkeladviesprijs van 190 euro. Zonder schommelonderstel kost de stoel 130 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel