Magnetische borden en kommen van Full Windsor

Magnetische Magware 2.0 borden en kommen van Full Windsor

Magnetische Magware 2.0 borden en kommen van Full Windsor

Sommige kampeerders hebben het niet zo op kunststof kampeerservies. Maar als aardewerk voor hen te zwaar en breekbaar is, of als ze een hekel hebben aan serviesgoed dat onderweg rammelt, dan is de introductie van de magnetische borden en kommen door Full Windsor misschien interessant voor hen.

Dit nieuwe, innovatieve product heeft niet alleen de aandacht getrokken van fervente kampeerders, maar ook van technologie- en designliefhebbers over de hele wereld. Full Windsor, een bekend merk in de outdoorsector, heeft de traditionele kampeergerei geherdefinieerd door magnetisch doch corrosievrij serviesgoed aan te bieden.

Magnetisch maar corrosievrij

In een markt vol met talloze kampeerbenodigdheden waarin het traditionele kampeergerei zich voornamelijk richt op functionaliteit, heeft Full Windsor een stap verder gezet door technologie en design te combineren.

De Magware 2.0 borden en kommen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook lichtgewicht zijn – een essentiële eigenschap voor kampeergerei. Maar wat deze producten echt onderscheidt, is hun unieke magnetische eigenschap.

Voordelen

Door magneten in het dunne roestvaststaal te integreren, zijn deze borden en kommen makkelijk stapelbaar. Bovendien kun je de mokken magnetisch aan de borden ‘bevestigen’ zodat die als een stabiel platform dienen, waardoor morsen en ongelukken tot een minimum worden beperkt.

Kampeerders die vaak onderweg zijn in campers of caravans, zullen de reductie van het rammelende geluid van borden en kommen tijdens het rijden zeker waarderen. Bovendien zorgt de magnetische eigenschap voor extra stabiliteit tijdens maaltijden, wat vooral handig is op oneffen terreinen of tijdens winderige dagen.

De reactie van de kampeercommunity op deze innovatie is overweldigend positief geweest. Een bekende kampeerder merkte op: “Het is verbazingwekkend hoe een eenvoudig concept zoals magnetisme zo’n groot verschil kan maken tijdens onze kampeertrips. Full Windsor heeft echt iets speciaals gecreëerd.”

Niet echt een gamechanger

De magnetische borden en kommen zullen geen gamechanger in de kampeerwereld veroorzaken. Daarvoor zal de doelgroep te klein zijn. De voordelen zullen voor veel kampeerders ook niet zo belangrijk zijn. Maar voor de kampeerders die ze wél weten te waarderen is het een slimme vondst en zijn ze zeker het overwegen waard. Bovendien zijn ze ook te combineren met het magnetische Magware bestek van Full Windsor.

Like dit artikel
Tweet dit artikel