Makkelijk grillen op de campingtafel met de Campingaz 360 Grill CV

Campingaz 360 Grill CV

Makkelijk grillen op de campingtafel met de Campingaz 360 Grill CV

Koken is een van de belangrijkste en vaak ook gezelligste onderdelen van de dag op kampeervakantie. Veel kampeerders zouden hun potje het liefst boven een kampvuurtje bereiden.

Dat idyllische gevoel is precies wat fabrikant Campingaz met de 360 Grill CV tafelgrill wil bereiken. De tafelgrill is een luxe grill waarop je niet alleen kunt grillen, maar ook water kunt koken voor een bordje pasta of wat dan ook. Je kunt de grill op verschillende manieren gebruiken en heeft een hoog ‘glamping’-gehalte.

Drie uitvoeringen

Er zijn drie uitvoeringen verkrijgbaar van deze grill: een versie in antraciet, een versie in staalgrijs en een rustieke, kopergekleurde variant. Alle uitvoeringen werken op de bekende 270-gascartouches. Deze kunnen aan de gasregelaar worden aangesloten, en daarna onder de tafel kan worden gehangen. Zo blijft er meer ruimte op tafel.

Snel aan de slag op de camping

De Campingaz 360 Grill CV heeft een groot bakoppervlak met een relatief lage plaatsing. Dankzij dat grote bakoppervlak kun je op deze grille het eten bereiden voor het hele gezin.

Het grillen met deze grill is eenvoudig: de 360 Grill CV zit in een handomdraai in elkaar. Je hoeft alleen het reservoir te vullen met water, de gascartouche aan te sluiten en je kunt beginnen met bakken.

Multifunctionele plaat

De bakplaat is multifunctioneel te gebruiken. De bakplaat heeft namelijk twee kanten. Op de geribbelde kant kun je vlees en vis bakken, en als je de plaat omdraait, krijg je de platte kant. Op de platte kant kun je bijvoorbeeld pannenkoeken bakken. Je regelt de warmte eenvoudig met de regelaar op de voet van de grill. Die is ook voorzien van een piëzo-ontsteker, die een aansteker of lucifers overbodig maakt.

Campingaz heeft beoogd het reinigen gemakkelijk te houden. Hiervoor hoeft alleen het waterreservoir losgekoppeld te worden en de grillplaat afgewassen te worden. Na het reinigen kunnen de onderdelen onder de kunststof beschermkap, en weer in de bijgeleverde hoes.

Verkoopprijs

De Campingaz 360 Grill CV tafelgrill heeft een winkeladviesprijs 159,99 euro en is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. De prijs voor alle drie de varianten (antraciet, staalgrijs en koperkleurig) is hetzelfde.

Like dit artikel
Tweet dit artikel