Morsel introduceert verbeterde spork

Morsel Spork

Morsel introduceert verbeterde spork

De spork is een combinatie van een lepel (spoon) en vork (fork). Lichtgewicht kampeerders hebben er ongetwijfeld over gehoord, of hebben hem daadwerkelijk gebruikt of nog steeds in gebruik.

Voor veel mensen zal zo’n spork als een onhandig ding overkomen, maar er zijn genoeg buitensporters die erbij zweren. Voor hen is het wellicht goed om te weten dat er een firma met de naam Morsel is, die een vernieuwde en verbeterde versie van de spork heeft ontwikkeld.

Of je nu uit een pannetje, Laplandnap of pakje gevriesdroogd voedsel zit te eten, de spork is en blijft gewoon een handig ding. Toch is Morsel van mening dat het nog handiger kan, en heeft daarom een nieuwe versie van de spork ontwikkeld. Hij ziet er ook anders uit. Aanzienlijk langer, en met een beduidend andere vorm. De ‘lepelzijde’ is nu hoekiger, zodat je nog makkelijker de laatste restjes uit je nap, trommeltje of pannetje kunt schrapen. Dat schrapen wordt bovendien makkelijker gemaakt door de rubber rand, zodat je hem echt als spatel kunt gebruiken en ook het laatste restje eten naar binnen kunt werken.

De spork van Morsel weegt ongeveer 20 gram, is zo’n 26 centimeter lang en wordt momenteel via een crowdfunding campagne aangeboden op Kickstarter.com. Hij zou dit voorjaar al leverbaar moeten zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel