Nieuw: outdoorkruk Sit2Go

Outdoorkruk Sit2Go

Met de outdoorkruk Sit2Go zit je altijd hoog en droog

ZOETERMEER – Met de nieuwe outdoorkruk Sit2Go creëer je in een handomdraai een zitplaats waar je maar wilt. Ingeklapt past hij gemakkelijk in een dagrugzak of fietstas.

Denk bij de Sit2Go niet meteen aan het hoogste comfort. Voor zitgemak moet je echt andere stoelen hebben, maar de Sit2Go heeft wel een ander gemak. Zitten waar je maar wilt. Even neerstrijken tijdens een wandelen of bij een evenement. Nooit meer speuren naar een bankje dat vrij is: met de Sit2Go is er altijd plek. Nooit meer ontdekken dat je zojuist op een nat stuk grond hebt gezeten. Met deze outdoorkruk zit je altijd hoog en droog.

In de fietstas of dagrugzak

De Sit2Go is bovendien handig door het compacte formaat. Hij past in elke dagrugzak of fietstas en is licht van gewicht. Het enige nadeel is misschien de ‘prikker’: de constructie met één poot. Die leent zich beslist niet voor rul zand, zompige zoden of natte klei.

Voor zo’n kleine outdoorkruk valt de belastbaarheid niet tegen. Hij draagt maximaal 100 kg. Ook het zitvlak – beduidend groter dan een fietszadel – past met een doorsnee van 36 cm onder menig achterwerk. De zithoogte is maximaal 65 cm. De outdoorkruk weegt al met al ongeveer 400 g (exclusief opbergtas). Ingeklapt is het pakketje 25 cm bij 7 cm doorsnee.

Voor degenen die de kruk graag enigszins willen matchen met hun outfit is er goed nieuws. De Brunner Sit2Go is leverbaar in de kleur groen en de kleurcombinaties blauw-grijs en grijs-groen. Het krukje is vanaf deze week verkrijgbaar bij verschillende kampeerzaken. Voor net geen €30 is hij van jou.

Like dit artikel
Tweet dit artikel