Noviteiten LMC campers modeljaar 2016

LMC campers modellen 2016

Veel detailverbeteringen bij LMC in modeljaar 2016

SASSENBERG – Voor modeljaar 2016 heeft LMC zich, naast de komst van enkele actiemodellen, bij de campers toegelegd op talrijke detailverbeteringen om de gebruikerservaringen nog verder te verbeteren.

Zo heeft LMC de toegangsdeuren bijvoorbeeld verbreed tot 700 mm en zijn ze nu ook gekoppeld aan de centrale vergrendeling.

Bij de Breezer (maar niet bij de Breezer Lift) serie is het water bijvullen en het legen van het afvalwater makkelijker geworden doordat de aansluitingen voortaan centraal op één plek zijn gemonteerd. Bovendien zijn de vers- en afvalwatertanks nu geïsoleerd.

Verwarming bedienen met de smartphone

Alle campers van LMC worden nu zodanig voorbereid dat je de Alde of Truma verwarming met de smartphone kunt bedienen. Ook hebben alle LMC campers standaard een achteruitrijcamera, die netjes in de achterspoiler is weggewerkt. Als de camper een nachtje zonder netspanning staat zal de 95 Ah AGM accu dankzij de volledig met ledlampen uitgeruste verlichting niet te veel worden belast.

Keukenprinsen en –prinsessen kunnen genoeg verse spullen bewaren in de nieuwe 140 liter Smart Tower koelkast van Thetford en ze naar hartenlust bereiden op de nieuwe kook/spoelunit, eveneens van Thetford. Om beschadigingen aan wanden en bagage te voorkomen worden de wanden van de garage voortaan met tapijt afgewerkt.

Breezer Van 636

De Breezer Van 646 G met enkele bedden was één van de populairste modellen. Vanaf heden hebben klanten de tussen dit model, of een variant met een in hoogte verstelbaar 2-poersoons bed achter in het voertuig. In het laatste geval is het voertuig nog iets compacter, vandaar dat het dan de Breezer Van 636 G heet.

Het programma van LMC ziet er in modeljaar 2016 bij de campers als volgt uit:

  • Breezer alkoof campers: 3 indelingen
  • Cruiser SportLine semi-integraal campers: 5 indelingen
  • GrandBreezer alkoof campers: 2 indelingen
  • Explorer SportLine integraal campers: 6 indelingen
  • Explorer ComfortLine integraal campers: 3 indelingen
Like dit artikel
Tweet dit artikel