Onja: nieuwe tweepits brander van Primus

Primus Onja

Tweepits brander van Primus

ZOETERMEER – Scandinavisch design heeft een reputatie op te houden. Een bijna perfecte combinatie tussen een prachtig ontwerp en doordachte functionaliteit.

Dat is ook het uitgangspunt geweest van Primus bij de ontwikkeling van deze nieuwe tweepits brander. Daarbij staat het gebruiksgemak uiteraard voorop. Tijdens het koken heb je immers meer aan een goed werkende brander dan aan een goed uitziende brander.

Niettemin is de nieuwe Primus Onja niet alleen een slim en compact ontworpen brander, maar ook een die er fraai en origineel uitziet. Primus heeft gebruik gemaakt van materialen als roestvrijstaal, leer, eik en messing. Je kunt de Onja gasbrander makkelijk en snel uitklappen en neerzetten. Door de brede voet staat de brander stabiel, bovendien beschermt het omhulsel de pitten afdoende tegen de wind. Het eikenhouten deksel kun je ook gebruiken als snijplank of als plateau om eten op te serveren.

Een ander uitgangspunt van Primus was om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Daarbij werd nauwlettend gekeken naar de aanbevelingen van het Zweedse Environmental Research Institute (ILS). Deze zijn gebruikt bij zowel de keuze van de grondstoffen als voor het mogelijke hergebruik van de gebruikte materialen.

De Onja gasbrander werkt op Primus gascartridges van 100 g, 230 g of 450 gram. Optioneel kan Primus ook een Duo Valve versie leveren, hier passen vrijwel alle gascartridges op.

Voor meer informatie kun je kijken op www.primus.eu.

Adviesverkoopprijs € 129,95 (Duo € 139,95)
Afmeting 430 x 140 x 290 mm
Output 2 x 2800 W / 2 x 10.000 BTU/h
Gewicht 3 kg
Personen 1-4
Verbruik 200 g / brander / uur
Like dit artikel
Tweet dit artikel