Opening kampeerseizoen 2014 bij Liemers Caravans Duiven

Knaus Eurostar 590 FUS

De Knaus Eurostar 590 FUS met de nieuwste snufjes

DUIVEN – De nieuwste modellen van Knaus, Dethleffs en Caravelair zijn op zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 te zien bij Liemers Caravans. Dan organiseert het caravanbedrijf in Duiven de jaarlijkse opening van het kampeerseizoen.

Het kampeerseizoen 2014 staat voor de deur en daarom is het feest bij Liemers Caravans in Duiven met tal van noviteiten, acties en demonstraties. Om te beginnen staat de nieuwe Knaus Eurostar 590 FUS voor je klaar om van binnen en buiten bekeken te worden. Liemers Caravans heeft hem besteld met alles-erop-en-eraan, inclusief de nieuwste snufjes binnen de caravanwereld.

Primeur

Met de nieuwe Dethleffs C’GO 495 QSK wil Liemers Caravans je groots laten kamperen voor een klein prijsje. Voor het bedrag van een bescheiden caravan is het jongste model van Dethleffs leverbaar in de uitvoeringen 415 QL, 470 FR/ER en 495 QSK. Ook het actiemodel van Caravelair, de BLUE C426, gaat komend weekend in première bij Liemers Caravans.

Moverdemonstraties

Voor de nieuwste en de meest courante voortenten kun je terecht bij de show verzorgd door Dorema. Je kunt verder demonstraties bijwonen van de nieuwe Truma XT mover, de nieuwste satellietontvangstsystemen en de OneDryWash, wat zoveel betekent als de caravan wassen zonder water. Nooit meer een lekke caravanband: dat belooft Tyreseal. Op zondag is er bovendien uitleg van een adviseur over het gebruik van de campingmeubels van Crespo.

Kortingsfeest

Het feestje is niet compleet zonder kortingen in de kampeershop en de aanbiedingen op de overjarige modellen, de voortenten en de movers van Kronings en Reich Ecoline. Last but not least is er gedacht aan het spreekwoordelijke hapje en drankje plus vermakelijk vertier voor de kinderen.

Over Liemers Caravans

Al ruim 45 jaar vinden kampeerders hun weg naar Liemers Caravans Duiven. Bij het caravanbedrijf op het bedrijventerrein Centerpoort-Zuid in Duiven kun je terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte caravan, voor onderhoud of reparatie, voor caravanhuur en voor caravan- en campingaccessoires. De vestiging in de buurt van IKEA en Intratuin, direct aan de A12, maakt een dagje funshoppen extra aantrekkelijk voor wie van ver komt, aldus Liemers Caravans.

Openingstijden Liemers Caravans in Duiven:

zaterdag 22 maart 2014 van 9.00 tot 17.00 uur
zondag 23 maart 2014 van 11.00 tot 17.00 uur

Like dit artikel
Tweet dit artikel