Opvallende Alpine Yellow Collection van Yeti

Alpine Yellow Collection van Yeti

Opvallende Alpine Yellow Collection van Yeti

Yeti is een Amerikaans merk dat in eigen land een flink marktaandeel heeft veroverd op het gebied van koelboxen en thermosflessen.

Maar ook in Europa zullen we Yeti steeds vaker tegenkomen, aangezien het Amerikaanse merk haar producten ook hier aanbiedt. Het aantal verkooppunten is nog beperkt maar stijgt dankzij de globalisering gestaag.

De allereerste gele collectie van Yeti is geïnspireerd door avontuur op grote hoogtes en de legendarische bergtoppen in de Alpen, waar geel synoniem staat voor veiligheid omdat deze kleur vaak door de bergreddingsdiensten wordt gebruikt.

Alpine Yellow Collection van YetiDe producten van Yeti staan bekend om de combinatie van goede kwaliteit en een fraai, onderscheidend design. Vooral op het gebied van koelboxen heeft Yeti een ijzersterke reputatie. Daardoor staat de naam Yeti in de Verenigde Staten bijna synoniem voor koelbox. Dit seizoen is een groot deel van de collectie bovendien leverbaar in een fraaie Alpine Yellow kleur, iets wat de producten nog unieker maakt.

De nieuwe kleur zal alleen dit kampeerseizoen verkrijgbaar zijn. Al het Yeti drinkgerei, de soft coolers, de bekende Camino Carryall Bag, de Boomer Dog Bowls, de Lowlands deken en de Tundra 45 zijn in de opvallende kleur leverbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel