Outwell Conqueror slaapzak met “dekbed gevoel”

outwell slaapzak

Innovatieve slaapzak van Outwell

ZOETERMEER – een deel van de kampeerders stelt tegenwoordig steeds hogere eisen aan hun uitrusting. Niet alleen aan de functionaliteit en kwaliteit daarvan, maar ook aan het comfort.

Eén van de belangrijkste factoren om uitgerust terug te komen van je vakantie is het slaapcomfort. Of je nu een actieve of luiervakantie houdt, als je niet goed kunt slapen is er weinig sprake van uitrusten. Daarom stellen we tegenwoordig hoge eisen aan het slaapcomfort tijdens het kamperen.Het bekende Scandinavische merk Outwell, dat wij in Nederland vooral kennen van de tenten maar dat ook een compleet slaapzakken, slaapmatten en kampeermeubelen voert, heeft haar nieuwe luxueuze Conqueror slaapzakken dan ook op een heel andere manier ontwikkeld. Het resultaat is dan ook een slaapzak die niet zomaar een gewone slaapzak te noemen is. Hij is leverbaar als een- en tweepersoonsuitvoering en is een stuk ruimer dan we gewend zijn. Ook de samenstelling is anders, waarmee Outwell poogt om de beste eigenschappen van een slaapzak te combineren met het gevoel van een dekbed.

Daarom is er aan de bovenzijde van de slaapzak een grote opening, die wordt afgedekt middels een geïntegreerd dekbed. Het in- en uit de slaapzak gaan is op die manier moeiteloos, bovendien geeft zo’n breder model met een min of meer losse bovenzijde niet zo’n benauwend gevoel zoals mensen soms met een slaapzak ervaren.

De Conqueror slaapzakken zijn bedoeld voor het gebruik tijdens drie seizoenen. Er is zoals gezegd een eenpersoons- en tweepersoonsmodel. De eenpersoons is donkerblauw, de tweepersoons is donkerrood. De isolatie van de slaapzak zelf wordt gevormd door een laag high-loft Isofill premium. De buitenzijde is van polyester, de binnenzijde is uitgevoerd in comfortabel polyester. Het dekbed aan de bovenzijde heeft een vulling van dons voor meer dan voldoende isolatie alsmede een goede ventilatie.

De eenpersoons Conqueror heeft een adviesprijs van € 199,95; de tweepersoons Conqueror Double kost € 349,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel