Regatta Blackfell II 25L, dagrugzakje voor wandelen en fietsen

Regatta Blackfell II rugzak

Nieuwe daypack van Regatta

ZOETERMEER – Regatta brengt een nieuwe, sportieve daypack op de markt. Deze nieuwe rugzak, de Blackfell II 25L, heeft een aantal kenmerken die voor de sportief ingestelde kampeerder interessant kunnen zijn.

Qua formaat is het een gewoon een handzame daypack die je ook voor een tripje naar een stad kunt gebruiken, maar hij is ook prima te gebruiken om een dagje fanatiek te wandelen of te mountainbiken.

Comfortabel

Het StreamAir systeem van de Regatta Blackfell II  zorgt ervoor dat je rug wordt geventileerd tijdens intensievere tochten. De rugzak sluit verder perfect aan op je lichaam door de verstelbare borst- en heupgordel, de lendekussentjes en de lekker gepolsterde schouderbanden. Ook is de Blackfell II voorbereid voor een waterreservoir van twee liter met drinkslang, zodat je onderweg je vochthuishouding op peil kunt houden. Het reservoir zelf is los verkrijgbaar.

De 25 liter inhoud van de rugzak is ook groot genoeg voor de wat langere dagtochten. Het hoofdcompartiment van de daypack kun je met een rits afsluiten. Het is groot genoeg om kleding en reisbenodigdheden mee te nemen. Kleine spullen kun in het vakje met rits bovenop de dagrugzak opbergen. Je kunt de rugzak compact bij elkaar trekken door middel van het reflecterende span-koord aan de voorzijde. De zijvakken zijn handig om een opgerold jack of een drinkfles in op te bergen en zo makkelijk bij de hand te houden.

Waterdicht

Het Britse Regatta vervaardigt de Blackfell II 25L van slijtvast 600D polyester en Hexagon ripstop. Dit materiaal is ook waterdicht zodat je spullen ook bij een regenbuitje lekker droog blijven. Met de diverse lusjes en riempjes kun je zaken als wandel- en skistokken aan de rugzak bevestigen. Om de waterdichtheid bij een echte plensbui te verbeteren, is er in de onderzijde van de rugzak een regenhoes weggewerkt die je in één beweging over de rugzak kunt trekken. De reflecterende rand verbetert de zichtbaarheid als het wat minder licht is.

De Regatta Blackfell II 25L is verkrijgbaar twee kleurstellingen: zwart met blauwe accenten en blauw met gele accenten. Hij is te koop bij de buitensportzaken en via diverse webshops. De cconsumentenadviesprijs voor de rugzak is € 74,95, het Hydration Bladder 2L waterreservoir kost € 14,95. De grotere uitvoeringen van de Blackfell II hebben een inhoud van 35 liter en 60+10 liter en zijn verkrijgbaar voor resp. € 79,50 en € 99,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel