Rommelsbacher Mini Kitchener KM 3300: handige combinatie van oven met kookplaten

Rommelsbacher Mini Kitchener KM 3300

Rommelsbacher Mini Kitchener KM 3300: handige combinatie van oven met kookplaten

Vooral kampeerders die met de caravan op een seizoensplaats staan, geven er de voorkeur aan om in de voortent te koken. Daar is het toch een stuk ruimer en met warm weer ook veel minder benauwd.

Speciaal voor die kampeerders introduceert het Duitse bedrijf Rommelsbacher een compacte oven met aan de bovenzijde twee elektrische kookpitten. Een handige plaats- en energiebesparende oplossing.

De Mini Kitchener KM 3300 uit de ÖKO-serie van Rommelsbacher is ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben maar toch graag over veel mogelijkheden om te koken en te bakken hebben. Bovendien schijnt het ook een behoorlijk energiezuinige oplossing te zijn. Volgens Rommelsbacher verbruikt het toestel ongeveer 50 procent minder elektriciteit dan een inbouwoven.

Naast de oven met een inhoud van 30 liter beschikt het toestel ook over twee gietijzeren kookplaten (Ø 180 mm/1000 W – Ø 145 mm/750 W) met een 4-standen schakelaar en controlelampje. De oven 4 roestvrijstalen verwarmingselementen, korte voorverwarmingstijd, en heeft een traploze temperatuurregeling tot 230 °C. Gebruikers kunnen de oven op vijf verschillende manieren gebruiken: boven-/onderwarmte, bovenwarmte, boven-/onderwarmte met circulatielucht, bovenwarmte met circulatielucht, onderwarmte met circulatielucht.

Er passen ovenschalen en pizza’s met een diameter tot 28 centimeter in, die op drie hoogtes geplaatst kunnen worden. Ook is een elektrische draaiend spit om te grillen inbegrepen. Uiteraard beschikt de Rommelsbacher Mini Kitchener KM 3300 over veiligheidsvoorzieningen zoals een warmte-isolerende behuizing en een ovendeur met dubbele beglazing. De adviesprijs zonder verzendkosten bedraagt 189,99 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel