Slapen zoals thuis

Human Comfort slaapmat Artur

Extra comfortabele slaapmat en matrashoes van Human Comfort

ZOETERMEER – Op de camping willen veel mensen graag liefst hetzelfde slaapcomfort zoals ze thuis gewend zijn. Je gaat immers op vakantie om te ontspannen en om uitgerust thuis te komen.

In caravans en campers, waar vaak vaste bedden beschikbaar zijn, is dat niet zo’n probleem. Ook vouwwagens en tenttrailers bieden dankzij stevige matrassen en lattenbodems meestal ook een prima slaapcomfort. Maar om dat zelfde slaapcomfort ook in een tent te realiseren, dat is toch een stuk moeilijker. De ontwerpers van Human-Comfort zijn daar getuige hun laatste noviteit evengoed behoorlijk goed in geslaagd.

De nieuwe slaapmat Atur heeft niet alleen een matrashoes met traagschuim voor een hoog slaapcomfort, maar is ook qua afmetingen riant. Zo riant dat deze ook gerust thuis Kn worden gebruikt als logeerbed. Ondanks de forse breedte zal hij toch in vele binnententen passen, omdat deze slaapmat veel lager is dan een meestal ruimteverslindend luchtbed en daardoor beter in de hoeken en onder de schuine wanden van de binnentent kan worden geschoven.

De slaapmat Atur is 91 cm breed en 10 cm dik. De mat is uitgevoerd met twee ventielen waardoor de mat zich snel vol kan zuigen en ook weer snel leeg kan lopen. Optioneel is een matrashoes verkrijgbaar met een zachte fleece laag en een topper van traag schuim. Daarmee kan slecht slapen niet langer als excuus om niet te gaan kamperen worden gebruikt. Uiteraard kunnen er 2 matrashoezen aan elkaar worden gekoppeld zodat er een kingsize bed van 182 cm breed ontstaat. Eventueel kan de Atur ook aan andere maten slaapmatten van bijvoorbeeld 65 of 76 cm breed worden gekoppeld om zo de best passende combinatie te realiseren.

De Atur kost uiteraard wel wat meer dan een eenvoudig luchtbed. Hij is verkrijgbaar bij de betere kampeerspeciaalzaken voor € 149,95 voor de slaapmat, de matrashoes met traagschuim kost € 82,95.

Meer informatie over de Atur slaapmat is te vinden op de website van Human-Comfort, www.human-comfort.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel