Storingsvrije internetontvangst via het Camper Connected LTE-Wifi-systeem van Megasat

Camper Connected LTE-Wifi-systeem van Megasat

Storingsvrije internetontvangst via het Camper Connected LTE-Wifi-systeem van Megasat

Megasat is een van de bekendste fabrikanten van satelliettechnologie en toebehoren. Behalve producten voor satellietontvangst presenteert het Duitse merk ook producten voor ‘internet aan boord’, zoals het nieuwe Camper Connected LTE-Wifi-systeem.

Deze nieuwe ‘mifi router set’, die vanaf begin volgend jaar leverbaar is, moet voor een stabiele en storingsvrije internetontvangst via het mobiele netwerk én Wifi zorgen. Er zijn immers steeds meer kampeerders die over een ‘unlimited’ mobiel abonnement beschikken.

Buitenantenne en router

Het Camper Connected LTE-Wifi-systeem bestaat uit twee componenten. In de caravan of camper wordt een krachtige Mifi-router geplaatst. Op het dak van het voertuig komt een buitenantenne die voor een optimale ontvangst moet zorgen en het signaal aan de router doorgeeft. De antenne ontvangt en versterkt niet alleen het signaal van mobiel internet maar kan ook een lokaal Wifi-signaal ontvangen. Deze combinatie moet voor een storingsvrije internetontvangst in de camper of caravan zorgen. Volgens Megasat moet dit zorgen voor een krachtige en stabiele internetontvangst die vergelijkbaar is met Wifi-kwaliteit.

Harald Langer, Sales Manager Camping bij Megasat: “Veel van onze klanten hadden onderweg het probleem dat de internetverbinding in het voertuig zeer slecht was of zelfs werd onderbroken. Surfen of tv-streaming was uitgesloten. Het Camper Connected LTE-Wifi-systeem versterkt het mobiele signaal in het voertuig. Dit garandeert internetontvangst in de gebruikelijke Wifi-kwaliteit,” legt, uit.

Kopers van het Camper Connected LTE-Wifi-systeem ontvangen een complete set, bestaande uit een LTE/WiFi buitenantenne, een set aansluit- en voedingskabels, een router en bijbehorende 220/12 V netvoeding, een montageplaat voor de antenne en een dakdoorvoer. De complete set kost 399 euro en zal vanaf januari 2022 verkrijgbaar zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel