Fotoworkshop Kieken uit de Caravan

kampeerzaken.nlIn het weekend van 11 t/m 13 juni 2010 wordt op Camping Uit en Thuis in Bergen op Zoom een fotoworkshop gehouden voor kampeerders die in het bezit zijn van een digitale camera (spiegelreflex of compact met instelmogelijkheden).

 

Doel is de bezitter kennis te laten maken met de mogelijkheden van zijn of haar camera. Reisfotograaf Willem Laros uit Roosendaal leidt deze workshop.


 

Veel bezitters van een camera fotograferen voornamelijk in de stand Automatisch en zijn niet tevreden over het resultaat. In dit weekend leren de deelnemers dat het anders en vooral: beter kan. Met korte theoretische sessies en vooral veel fotograferen in de praktijk gaan de deelnemers zich op en rond de camping bezighouden met beter foto’s leren maken. Camping Uit en Thuis in Bergen op Zoom is gelegen in het Brabantse land, bovenop de Brabantse Wal.

Programma

De deelnemers kunnen vanaf vrijdag 13:00 uur op Camping Uit en Thuis terecht (caravan, camper, tent, blokhut of stacaravan te huur). Die avond verzorgt Laros een inleiding in de wondere wereld van de digitale fotografie. Witbalans, ISO, jpg, kleurruimte en nog veel meer zaken passeren de revue.

Zaterdag en zondag wordt er vooral veel gefotografeerd. Voor de niet-fotograferende partners / gezinsleden zijn er tal van andere mogelijkheden in de regio, waaronder het historische Bergen op Zoom met z’n gezellige binnenstad.
Op zaterdagavond – na het gezamenlijke diner – worden met laptop en beamer foto’s besproken die tijdens de praktijksessies zijn gemaakt. Op zondag zijn er nog een ochtendwandeling (camera’s mee!) en een brunch.

 

Deelname aan Kieken uit de Caravan kost € 165 (twee personen / auto / caravan, stroom, CAI, toeristenbelasting, begeleiding fotograaf Willem Laros). Meerprijs voor kinderen tot 12 jaar €25, meerprijs volwassenen vanaf 12 jaar €50. De workshop gaat door bij ten minste acht deelnemers. Wifi op veel plaatsen aanwezig, niet inbegrepen.

Aanmelden

Het aanmelden voor Kieken uit de Caravan gebeurt door een e-mail te sturen naar: willem.laros@gmail.com. Onder vermelding van naam, kampeermiddel en camera waarmee wordt deelgenomen. Alle informatie wordt hierna toegezonden.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel