Nieuwe Zweden brochure verkrijgbaar

kampeerzaken.nlDe nieuwe, algemene Zweden brochure is weer verkrijgbaar. De brochure geeft ook dit jaar weer informatie over Zweden als toeristische bestemming, en presenteert het gehele spectrum aan reismogelijkheden met talrijke tips en informatie voor het plannen van een vakantie naar Zweden. De brochure wordt evenals voorgaande jaren uitgegeven door VisitSweden.
 
De ‘Zweden 2008’ brochure bevat onder andere informatie over de Zweedse regio’s, veerverbindingen van en naar Zweden, een praktische A tot en met Ö informatieladder en een overzicht met alle reisorganisaties naar Zweden. De brochure is zo ingedeeld dat consumenten hun reis zelf kunnen samenstellen.

Het voorwoord in de Zweden 2008’ brochure is geschreven door de Zweedse Olympische schaatskampioen Tomas Gustafson. Als ex-schaatser laat hij natuurlijk niet na om de fantastische mogelijkheden voor schaatsen op natuurijs in Zweden te noemen. Maar volgens Gustafson valt er in zijn langgerekte thuisland nog veel meer te beleven: “Ieder seizoen en iedere provincie heeft zijn eigen karakter. Ik nodig je uit om Zweden te ontdekken en samen te genieten van de stilte en de afwisselende natuur in mijn thuisland.´´
Dit jaar bevat de ‘Zweden 2008’ brochure behalve een handige gids over Stockholm met informatie over bezienswaardigheden, evenementen, activiteiten en excursies in de Zweedse hoofdstad, tevens een overzicht van leuke winkels in de grote steden Stockholm, Göteborg en Malmö. Daarnaast is een artikel over Stockholm als gaystad opgenomen. Niet verwonderlijk want in 2008 is de Zweedse hoofdstad voor de tweede keer gastheer van Europride: het grote Europese homofestival.

Volgens Anne Tusveld, areamanager van VisitSweden, laat de brochure ook dit jaar weer de unieke charme en het bijzondere karakter van Zweden zien: "Door de contrasten tussen modern en oorspronkelijk biedt Zweden het beste van twee werelden. Behalve van de traditionele, informatieve gedeeltes en artikelen over de uitgestrekte natuur, verhaalt de brochure ook over al die andere mooie dingen die in Zweden te vinden zijn, zoals de rijke culinaire tradities, de eigentijdse trends en het beroemde Zweedse design".

De `Zweden 2008` brochure is gratis opvraagbaar op de volgende manieren:

Internet: www.visitsweden.com (klik op Zwedenbrochure)
E-mail: holland@visitsweden.com
Telefoon: 0294 43 25 80 (lokaal tarief, ma t/m vrij 9-19 uur
Post: VisitSweden, Stortorget 3, SE-831 30 Östersund, Zweden

Like dit artikel
Tweet dit artikel