ACSI en TomTom gaan samenwerken

ACSI en TomTom gaan samenwerken

ACSI en TomTom gaan samenwerken

ACSI en TomTom gaan de komende tijd nauw samenwerken. Zij willen met deze samenwerking een zo goed mogelijk productaanbod voor camperaars en caravanners ontwikkelen.

Op die manier hoeven kampeerders binnenkort nooit meer de weg te vragen en kunnen ze ook eenvoudig en snel een geschikte camping vinden.

Technologie en content samenbrengen

TomTom, specialist in locatietechnologie, zorgt hierbij voor de geavanceerde technologie terwijl Campingspecialist ACSI voor uitgebreide campingcontent zorgt. Door die te combineren, dragen beide bedrijven bij aan een nog betere kampeerervaring.

POI’s

In het eerste kwartaal van 2020 worden de POI’s (Points Of Interest) van ACSI geïntegreerd in het TomTom GO Camper-navigatiesysteem. Kampeerders kunnen de ACSI-campings op het scherm gemakkelijk herkennen aan de hand van het logo op de kaart en in de zoekresultaten. Maar de samenwerking tussen TomTom en ASCI gaat nog verder. De ongeëvenaarde kaarten van TomTom worden geïntegreerd in een aantal digitale producten van ACSI. Ook worden de routes van ACSI toegevoegd aan TomTom RoadTrips. Zo kunnen kampeerders nog makkelijker om een reis plannen.

Enthousiast

‘De populariteit van kampeervakanties neemt enorm toe in Europa. Het assortiment producten en diensten dat ACSI biedt, is een echte meerwaarde voor onze kampeerders-community’, stelt Carole Picou-Katmann, Senior Director of Consumer Marketing & Product Experience bij TomTom. Ramon van Reine, CEO van ACSI, vult aan: ‘We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met TomTom. Voor ons is dit een geweldige kans om onze services voor kampeerders uit te breiden en onze digitale producten te versterken met TomTom Maps.’

Like dit artikel
Tweet dit artikel