Nieuwe Adria kampeerauto dealer in Nieuwegein

kampeerzaken.nlMet ingang van 1 december a.s. is Holtkamp West in Nieuwegein officieel Adria kampeerauto dealer. Het bedrijf neemt dan het dealerschap voor de regio over van Camper Centraal in Houten, dat na ruim 30 jaar zijn deuren sluit.
Holtkamp West is al jaren de Nederlandse importeur van de merken Rapido en Esterel en dus geen onbekende in kampeerautoland. Zij zijn tevens dealer van Hobby kampeerauto’s.
Nadat Camper Centraal kenbaar maakte dat zij de deuren per 1 december gaat sluiten, is gezamenlijk gezocht naar een goed alternatief voor de klanten van Camper Centraal maar zeker ook voor de Adria kampeerauto bezitters in Midden-Nederland.
 Ad Vlaanderen, Adria Nederland: “Met Holtkamp West heeft Adria er een dealer bij die kennis van zaken heeft op het gebied van kampeerauto’s. Het feit dat goede buur Camper Centraal het bedrijf een waardige opvolger vindt, is voor ons een grote plus. Wij hebben prettig samengewerkt en vinden het dan ook bijzonder spijtig dat Camper Centraal ophoudt te bestaan. Natuurlijk respecteren wij de keuze van directeur Hans Crum en wij wensen hem en zijn medewerkers veel voorspoed in de toekomst. Tegelijkertijd verwelkomen wij Holtkamp West met directeur Manuel Polo Lopez graag in ons midden en wensen wij hem en zijn team heel veel succes met het Adria kampeerauto dealerschap. De snelle opvolging en overgang zorgen ervoor dat de Adria kampeerauto bezitters in Midden-Nederland direct bij een nieuwe dealer terecht kunnen. Holtkamp West neemt alle verantwoordelijkheden van Camper Centraal over en daar is Adria Nederland zeer blij mee.”
Ook Holtkamp West is blij met het nieuwe dealerschap: “Adria is een mooi merk met een rijke historie. De ervaring die men heeft opgedaan met het produceren van caravans is een goede basis geweest voor een zeer succesvol kampeerauto programma. Zowel de fabrikant Adria Mobil als de importeur Adria Nederland staan bekend als sterke en betrouwbare partijen met open lijnen en direct contact tussen leverancier en dealerbedrijf. Dat hebben we in tijden als deze nodig, transparantie en eerlijkheid.
Voor de klanten van Camper Centraal verandert er weinig met uitzondering van het adres van hun dealerbedrijf en natuurlijk de contactpersonen. Om ook die overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen staat de gehele maand december in het teken van kennis maken. Iedereen is welkom om ons bedrijf en onze medewerkers te leren kennen. De showmodellen staan glimmend gepoetst in onze recent verbouwde showroom, wij zijn er klaar voor. Graag tot ziens!”

Like dit artikel
Tweet dit artikel