Oerend Hard met Adriatik camper naar Dakar

kampeerzaken.nlOnder het motto “Oerendhard naar Dakar” bereidt een team van 6 personen zich voor op de zwaarste rally ter wereld, Le Dakar. Twee rijders, twee monteurs, een fotograaf en coach Bennie Jolink trainen gedurende het jaar 2007 in binnen- en buitenland voor het grootste avontuur op 2 wielen. Naast het uitrijden van de Dakar rally gaat het team de stichting Child Care Afrika promoten en financieel ondersteunen.
 Child Care Afrika wil kinderen in Afrika, in samenwerking met de Afrikanen, een beter en onafhankelijk bestaan bieden.
Tijdens de trainingen in binnen- en buitenland heeft het team een “eigen” slaapplek, een stukje thuis onderweg, nodig dat makkelijk te verplaatsen is. De stap naar een camper is dan snel gemaakt. Adria Nederland is hiervoor benaderd en hoefde hierover niet lang na te denken: "Adria stelt zichzelf ten doel het (actieve) leven van haar klanten te stimuleren door de Adria produkten continu kritisch te bekijken en te verbeteren. Op die manier dragen wij bij aan het vakantieplezier, het besteden van vrije tijd, van de Adria & Adriatik klant. Ons motto is dan ook Living in Motion, Leven in Beweging. Deze uitspraak sluit naadloos aan bij de doelstellingen van het team. Door middel van actief leven de kwaliteit van het leven van anderen te verbeteren."
kampeerzaken.nlGedurende 2007 zal de camper, een Adriatik Coral A 655 SP, met het Child Care Afrika Rally Team meereizen door heel Europa, met als eindstop, de start van De Rally in januari 2008.
Kijk donderdag 14 december 2006 naar RTL Boulevard op RTL4 voor de aftrap van “Oerendhard naar Dakar”.
Meer info op www.cca-rallyteam.com en www.adriatik.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel