Nieuwe indelingen BIOD caravans modeljaar 2005

kampeerzaken.nlZoals u waarschijnlijk al weet heeft de ACC-Group in Ede afgelopen november de productie van de vermaarde polyester BIOD caravans op zich genomen. De BIOD caravans hebben een select publiek van actieve en zeer enthousiaste eigenaren die veelal meerdere maanden in elk jaargetijde met hun caravan het kampeerplezier ervaren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de beperkte breedte van 2,08 meter en de aerodynamische vormgeving waardoor een BIOD ook heel gemakkelijk is om mee rond te rijden. Voor het modeljaar 2005 is het aantal indelingen van de Scout en Nomad modellen uitgebreid.
 kampeerzaken.nlHet aantal indelingen van de modellen BIOD Scout en BIOD Nomade is zodoende uitgebreid tot maar liefst 23 varianten, daarnaast is het ook mogelijk om aan specifieke wensen van klanten te voldoen.
Ook bestaat de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs de gelcoatlaag van uw BIOD in iedere RAL-kleur (behalve zwart) uit te voeren. Uw persoonlijke invulling wordt hiermee gecomplementeerd.
kampeerzaken.nlBIOD monteert vanaf 2005 als eerste caravanfabrikant standaard op alle modellen het Tyron veiligheidssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat bij een lekke band of klapband de combinatie goed bestuurbaar blijft en veilig naar een plaats gereden kan worden om de band te verwisselen.
Meer informatie vindt u op http://www.biod.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel