Win een Fendt caravan met de ANWB

ANWB Winactie Fendt caravan

Win een Fendt caravan met de ANWB

Wie droomt van vakanties vol vrijheid en avontuur kan meedoen met de nieuwe winactie, die de ANWB in samenwerking met Fendt Caravan organiseert. In deze unieke winactie geven zij namelijk een gloednieuwe Fendt caravan weg.

Deze winactie biedt een uitgelezen kans om eigenaar te worden van een kwaliteitscaravan zonder ook maar iets te betalen. De caravan die gewonnen kan worden is de Fendt Apero 495 SKM, die bij uitstek geschikt is voor gezellige familievakanties.

Ruim en gezinsvriendelijk

De Fendt Apero 495 SKM t.w.v. € 32.650 is bekend om zijn ruime en gezinsvriendelijke ontwerp, en daarmee de ideale reisgezel voor gezinnen die houden van het kampeerleven. Met comfortabele slaapplaatsen, een praktische keuken, en genoeg ruimte om te ontspannen, is dit model specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van avontuurlijke families. Of je nu droomt van rustige nachten in de natuur of gezellige avonden met spelletjes, deze caravan maakt het allemaal mogelijk.

Hoe kun je winnen?

De deelname is eenvoudig en geheel kosteloos. Bezoek de actiepagina, laat jouw e-mailadres achter en houd de vingers gekruist. Een bevestigingsmail zal jouw deelname bevestigen. De gelukkige winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het evenement Dordt Open in september, een jaarlijks hoogtepunt voor kampeerliefhebbers met het nieuwste op het gebied van caravans en campers.

De actie loopt van 1 april tot en met 30 juni 2024. Door mee te doen, kun je de trotse eigenaar worden van een Fendt Apero 495 SKM caravan, ter waarde van €32.650, en genieten van de vrijheid die kamperen biedt. Doe nu mee met deze fantastische winactie en wie weet ga jij binnenkort op vakantie met jouw eigen Fendt caravan!

Fendt

Fendt Caravans staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit, innovatieve design en comfortabele leefruimtes met veel aandacht voor duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze een aangewezen keuze zijn voor veeleisende kampeerliefhebbers. Elk model, van een compacte reisgenoot tot de luxueuze gezinscaravan, is ontworpen met oog voor detail, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en slimme indelingen voor maximale efficiëntie en wooncomfort.

ANWB

De ANWB zet zich al lang in voor het kampeerplezier en biedt niet alleen inspiratie voor de beste kampeerbestemmingen, maar ook praktische tips en benodigdheden om jouw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Met de speciale pechhulp en verzekeringen van de ANWB kun je met een gerust hart op pad.

Voor meer informatie over de actievoorwaarden en hoe je kunt deelnemen, en ook om de andere mogelijkheden die ANWB biedt te bekijken, kun je de website van de ANWB bezoeken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel