Kampeercentrum Budel winnaar Kampeerautobedrijf 2013

Kampeer Centrum Budel verkozen tot kampeerautobedrijf van het jaarDe Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) heeft Kampeercentrum Budel uitgeroepen tot het beste kampeerautobedrijf van Nederland. Het Brabantse familiebedrijf versloeg op 18 maart in de finale van de verkiezing de provinciegenoten Liba Campers uit Liempde en Mobiledrôme & Partners uit Oud Gastel.

De verkiezing werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de NKC, in samen-
werking met BOVAG. Via de website kampeerauto.nl konden de ruim 27.000 leden van de NKC en andere bezoekers afgelopen najaar stemmen op hun favoriete camperbedrijf. De tien bedrijven met de meeste stemmen zijn vervolgens door een vakjury onder de loep genomen op het gebied van onder andere uitstraling, service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, gastvrijheid en assortiment. Daarbij zijn zowel de verkoop- als de onderhouds-
werkzaamheden aan bod gekomen. De vakjury werd bijgestaan door een mystery shopper die alle genomineerden meermaals heeft bezocht. Uit de toptien selecteerde de jury de drie finalisten Liba Campers, Kampeercentrum Budel en Mobiledrôme & Partners.


 

Na individuele presentaties van de finalisten werd op maandag 18 maart tijdens een spannende ontknoping in Nijmegen het eindoordeel geveld: ‘De jury roemt vooral de professionele advisering bij aankoop en de uitmuntende service, ook in de werkplaats. Kampeercentrum Budel is een familiebedrijf met een laagdrempelige bedrijfsvoering, die de band met de klant erg hoog in het vaandel heeft staan.’

Grootste camperclub van Europa
De verkiezing Kampeerautobedrijf van het Jaar zal tweejaarlijks worden georganiseerd. De winnaar wordt bepaald door de stemmen van het publiek in combinatie met het oordeel van een vakjury en een mystery shopper. De NKC telt ruim 27.000 leden en is daarmee de grootste camperclub van Europa. Het hoofddoel van de NKC is het behartigen van de belangen van de kampeerautogebruiker in Nederland en daarbuiten. BOVAG Caravan- & Camperbedrijven vertegenwoordigt 300 ondernemers in het hele land, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van caravans, kampeerauto’s en vouwwagens.

Like dit artikel
Tweet dit artikel