Bürstner Quadro

kampeerzaken.nlDe nieuwe Bürstner Quadro werd gepresenteerd op de CMT in Stuttgart. Hier was de Quadro te zien met een speciale jubileumuitrusting en een nieuwe variant van de Novalife stoffering. De Quadro ontleent zijn naam aan de vier volwaardige slaapplaatsen die de camper telt. Bürstner heeft met deze camper de voordelen van een semi-integrale camper en een geheel integrale camper fraai met elkaar verenigd.
 
kampeerzaken.nlDe vormgeving van de camper is typisch Bürstner, het Fiat chassis met het verbrede spoor aan de achteras zorgt voor een prima rijgedrag.
Bijzonder aan de Bürstner Quadro is de tweede slaapgelegenheid die met een hefmechanisme boven de zitgroep is gesitueerd. De bedmaat van 195 x 143 cm is ruim voldoende voor 2 niet al te lange personen, de opstap naar het bed is praktisch door een uitschuifbaar trapje dat zich achter de zitbank bevindt.
Het dwars ingebouwde dakraam zorgt voor een royale lichtinval voorin het voertuig en een aangename sfeer. De keuken biedt veel bergruimte ondanks het door de kampeerzaken.nlbouwconstructie noodzakelijke ontbreken van bovenkastjes. De koelkast bevindt zich op stahoogte geplaatste koelkast en maakt bukken overbodig.
De Bürstner Quadro is zowel qua zitplaatsen, bedden en bergruimte volledig geschikt om 4 personen een aangename vakantie te beleven.
Meer info op www.buerstner.com/nl/

Like dit artikel
Tweet dit artikel