CamperExpo Houten: dé beurs voor camperliefhebbers

CamperExpo Houten 2024

CamperExpo Houten: dé beurs voor camperliefhebbers

Van 15 tot en met 17 maart 2024 vindt in Expo Houten de jaarlijkse CamperExpo plaats. Deze kleinschalige maar complete beurs is een walhalla voor camperliefhebbers, met een groot aanbod nieuwe en jong gebruikte campers, informatiestands, workshops, lezingen en proefritten.

In tegenstelling tot andere camperbeurzen is de CamperExpo in Houten kleinschalig. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer en meer gelegenheid om in gesprek te gaan met de standhouders. Bovendien zijn de meeste standhouders geen importeurs, maar dealers. Hierdoor heb je een veel directer contact en kun je meer onderhandelen over de prijs.

Direct contact met dealers

Op de CamperExpo kun je dus direct in contact komen met de dealers van jouw favoriete campermerken. Dit geeft je de kans om je vragen te stellen, te onderhandelen over de prijs en afspraken te maken voor een proefrit.

Jong gebruikte campers

Een ander voordeel van de CamperExpo is dat er veel jong gebruikte campers te koop zijn. Deze campers zijn vaak nog in perfecte staat en hebben een aantrekkelijke prijs. Doordat ze direct leverbaar zijn, kun je dit voorjaar nog op pad met je nieuwe camper.

Meer dan 250 campers

Op de CamperExpo zijn meer dan 250 campers te bewonderen, van diverse merken en modellen, nieuw en gebruikt. Ben je op zoek naar een compacte camperbus voor twee personen, een buscamper of juist naar een luxe camper met alle voorzieningen? Op de CamperExpo vind je hoogstwaarschijnlijk de camper van jouw dromen.

Nieuwste trends

De CamperExpo 2024 is ook een uitgelezen kans om de nieuwste trends in de camperbranche te bewonderen. Steeds meer campers worden uitgerust met innovatieve technologieën, zoals elektrische aandrijving, zonnepanelen en slimme domotica-systemen. Op de CamperExpo kun je deze campers van dichtbij bekijken en ervaren.

Informatie en advies

Naast het bekijken van campers kunnen bezoekers op de beurs ook terecht voor informatie en advies. Diverse exposanten, waaronder camperdealers, campings, verenigingen en reisorganisaties, staan klaar om je te helpen met het plannen van je volgende campervakantie.

Workshops en lezingen

Wil je meer leren over kamperen, campertechniek of reisbestemmingen? Op de CamperExpo worden diverse workshops en lezingen georganiseerd. Leer alles over het onderhoud van je camper, het kiezen van de juiste camping of het plannen van een rondreis door Europa.

Proefritten

Een camper kopen is een grote beslissing. Daarom is het belangrijk om een proefrit te maken voordat je tot aankoop overgaat. Op de CamperExpo heb je de mogelijkheid om proefritten te maken met diverse campers. Zo kun je ervaren hoe het is om in een camper te rijden en te manoeuvreren.

Praktische informatie

CamperExpo is een must-visit voor alle camperliefhebbers. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper, wil je meer informatie over campers en het reizen met de camper, of gewoon een leuke dag uit? Dan is een bezoek aan CamperExpo in Houten een must.

CamperExpo 2024 is geopend op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag 16 maart van 9.30 tot 17.00 uur en zondag 17 maart van 9.30 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 15,- via de website en € 17,50 aan de kassa. Parkeren is gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel