Het Second Tent Event 2024: een tweede kans voor iedere tent

Second Tent Event 2024

Het Second Tent Event 2024: een tweede kans voor iedere tent

Op 21 april 2024 vindt de tweede editie plaats van het Second Tent Event, een evenement waar kampeerders terecht kunnen voor tweedehands tenten. De eerste editie van dit prijswinnende evenement, die vorig jaar plaatsvond, is een waar succes gebleken. Het Second Tent Event trok vorig jaar zelfs honderden kampeerders.

Er werden tal van tenten verkocht, gekocht en geruild. De sfeer was positief en er was veel kennis over tenten te delen. Ben je op zoek naar een voordelige tent voor je volgende kampeervakantie, of wil je je eigen tent verkopen? Dan is het Second Tent Event een unieke kans om een tweedehands tent te vinden of te verkopen.

Tweedehands tenten kopen, verkopen en ruilen

Het Second Tent Event is een markt waar kampeerders een breed scala aan tweedehands tenten kunnen kopen en verkopen. Er is nu, een maand van tevoren, uiteraard nog niet zo veel over het aanbod te zeggen maar er was vorig jaar in ieder geval een breed scala aan tenten aanwezig. Van kleine koepeltenten tot grote familietenten, in verschillende prijsklassen: er is ongetwijfeld voor ieder wat wils. Bovendien zullen er ook tweedehands vouwwagens worden aangeboden.

De tenten zijn doorgaans in goede staat en worden verkocht door particulieren en kampeerwinkels. Het kopen, verkopen en ruilen van tenten op het Second Tent Event is eenvoudig. Kopers kunnen de tenten ter plekke bekijken en uitproberen. Verkopers kunnen hun tent opzetten en aan potentiële kopers presenteren. Ook voor verkopers is het Second Tent Event daarom een interessante kans. Je kunt je tent in een dag tijd aan een groot publiek presenteren en er een eerlijke prijs voor vangen. Er is ook een speciale ruimte waar tenten geruild kunnen worden.

Workshops en demonstraties

Er zal ongetwijfeld weer een gezellig sfeertje zijn en er worden ook diverse extra activiteiten georganiseerd. Er is naast het kopen, verkopen en ruilen van tenten op het Second Tent Event namelijk nog meer te beleven. Er worden workshops gegeven over het opzetten en onderhouden van tenten, en er zijn demonstraties van nieuwe kampeerproducten.

Interessant alternatief

Daarom kan het Second Tent Event een interessant en gezellig alternatief zijn voor kampeerders die op zoek zijn naar een tweedehands tent. Het aanbod is gevarieerd, de prijzen zijn doorgaans lager dan die van nieuwe tenten en er is veel kennis over tenten te delen. En het milieu is uiteraard ook gebaat bij het hergebruik van kampeermiddelen.

Praktische informatie

Het Second Tent Event 2024 vindt plaats op 21 april 2024 van 11:00 uur tot 17:00 uur op Recreatiegebied Het Doornse Gat in Doorn. De toegang is voor mensen die tenten willen kopen gratis. Wie een tent of vouwwagen wil verkopen moet een plek reserveren, die kost respectievelijk € 19,50 en € 39,00. Meer informatie over het evenement en tickets vind je op de website van het Second Tent Event.

Like dit artikel
Tweet dit artikel