Fit your camper – de eerste Europese beurs voor camperaccessoires

Fit your camper – de eerste Europese beurs voor camperaccessoires

Fit your camper – de eerste Europese beurs voor camperaccessoires

Het reizen met de camper is populairder dan ooit. Dat is inmiddels geen nieuws meer. Net zoals het feit dat we steeds hogere eisen aan het comfort en de gebruiksmogelijkheden van onze camper stellen. Daarom nemen de toebehoren en accessoires een steeds belangrijkere rol in.

Iets waar deze nieuwe beurs handig op in speelt. Van 4 tot 7 april 2024 vindt in het Italiaanse Lariofiere Erba Como Lecco namelijk de allereerste editie van “Fit Your Camper” plaats, een beurs die zich exclusief richt op accessoires voor campers, buscampers en alles wat met het vrije leven te maken heeft.

Geen campers

Wat dit evenement onderscheidt, is de focus op accessoires, zonder de aanwezigheid van de campers zelf. Dit biedt een unieke kans om diep in de wereld van camperuitrusting te duiken, ondersteund door educatieve presentaties en entertainment die gerelateerd zijn aan de het leven in en het reizen met de camper. Er zijn uiteraard wel campers te zien, maar alleen om de accessoires in hun ‘natuurlijke habitat’ te kunnen tonen.

Exposanten

Het evenement belooft een breed scala aan nationale en internationale exposanten te trekken, waaronder prominente namen als AL-KO, CBE, Nordelettronica, en Fiamma. Deze merken zullen het nieuwste op het gebied van accessoires en uitrusting presenteren, variërend van technologische innovaties tot comfortverhogende producten.

Voor professionals en particulieren

“Fit Your Camper” is bedoeld voor een divers publiek, waaronder professionals uit de sector en enthousiaste particulieren. De eerste twee dagen van het evenement zijn exclusief gereserveerd voor professionals, waar ze de kans krijgen om te netwerken, seminars bij te wonen en de nieuwste trends en producten te ontdekken.

De laatste twee dagen is de beurs geopend voor het algemene publiek, dat hun hart kunnen ophalen aan de nieuwste gadgets en accessoires die hun kampeerervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gratis toegang

De toegang tot het evenement is gratis, inclusief parkeergelegenheid voor campers en caravans. Voor professionals zijn de dagen 4 en 5 april gereserveerd, terwijl het publiek welkom is op 6 en 7 april. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun interesse of professionele achtergrond, de kans krijgt om deel te nemen aan deze unieke beurs.

Helaas is deze beurs niet direct om de hoek, maar gezien de prachtige omgeving en het milde klimaat is dit misschien wel een prachtige gelegenheid om een bezoek aan eenbeurs met een vakantie te combineren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel