Camping 2.0 komt er aan

kampeerzaken.nlWeb 2.0 zal bij velen bekend zijn, het internet als medium waarin we informatie en multimedia kunnen delen. Waacs is een Rotterdams ontwerpbureau dat hun 15-jarig bestaan vierde met een weekendje kamperen.
Nu zitten er bij een ontwerpbureau als Waacs natuurlijk heel wat creatieve mensen, die besloten om de camping om te bouwen tot een creatief en innoverend geheel, zijnde hun visie van "Camping 2.0". Er werd daar op de Friese meren, al of niet geïnspireerd door MacGyver, heel wat afgepiekerd en geknutseld. Er gekeken of je kon tentsurfen op het water en werd gevaren met de meegebrachte badkuip.
 
kampeerzaken.nlLos van al die "ongein" kwamen er ook heel wat leuke en goede ideeën uit de bus. Op de engelstalige weblog, waar ze hun hersenspinsels voor het nageslacht hebben bewaard, komen we niet alleen een prachtige campingkeuken tegen maar ook een heel subtiele toiletrolhouder. Verder zagen we draadloze MP3-spelers, een kruk met ingebouwde barbecue (dus eerst goed kijken voor je gaat zitten…), een tot oven omgebouwde braadpan, een stepapparaat omgebouwd tot waterpomp en ga zo maar door.
WAACS wil over de uiteindelijke resultaten een boek uit gaan geven. De weblog over het hele gebeuren is te vinden op http://waacsgoescamping.blogspot.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel