VVN Caravancontrole te Elburg

kampeerzaken.nlVeilig Verkeer Nederland afdeling Elburg / ’t Harde organiseert op 20 en 21 april in Elburg weer één van de bekende caravancontroles.

 

Daarbij kunnen bezitters van een caravan en vouwwagen deze laten controleren aan de hand van een mede door Veilig Verkeer Nederland opgestelde lijst met controlepunten.


 

Ons land telt vele honderdduizenden geregistreerde caravans en/of vouwwagens, maar helaas is het met de staat van onderhoud en de veiligheid niet altijd even best gesteld. Reden voor Veilig Verkeer Nederland om deze laagdrempelige controles te houden. Voorkomen is immers beter dan genezen. De keuring zal grondig worden uitgevoerd met deskundige medewerking van o.a. Politie, Rijksdienst voor het Wegverkeer, Elburg Bandencenter en De Jong Caravans. Tijdens de caravancontrole wordt de caravan op diverse belangrijke punten gecontroleerd, waarna de eigenaar zelf beslist over eventuele reparaties en/of vervangingen.

 

  • De controle wordt gehouden op 20 en 21 april op de Gemeentewerf Elburg, ’t Straatje 8 te Elburg
    

  • Leden van de afdeling Elburg/’t Harde is de keuring gratis

  • Leden van andere afdelingen van Veilig Verkeer Nederland betalen het gereduceerde tarief van € 17,50

  • Niet-leden betalen € 20,00

  • Geïnteresseerden wordt gevraagd zich van te voren aan te melden bij mevrouw H. Nota, bij voorkeur per e-mail (jan.nota@planet.nl) te doen, telefonisch kan ook: 0525-682808

Like dit artikel
Tweet dit artikel