Dealernieuws

Dealernieuws

Dealernieuws

Nu het nieuwe modeljaar voor de deur staat, maken veel importeurs en dealers van de gelegenheid gebruik om nieuwe afspraken over de dealerschappen te maken.

Er zijn dan ook de nodige wijzigingen bij de dealers. Hieronder een beknopt overzicht, dat wij geregeld bij zullen werken.

Laika

Dit Italiaanse premium campermerk zet een eerste stap naar een nieuw dealernetwerk en een verbeterde presentatie op de Nederlandse markt. Daarom is Caravan & Camper Centrum Coppelmans in het Noord-Brabantse Nuenen officieel dealer geworden van Laika.

Alpenkreuzer

Nadat het bekende vouwwagenmerk een tijd van de markt verdwenen was, is het sinds kort weer volop verkrijgbaar nu Doréma het merk weer in productie heeft genomen. De nieuwe wagens zijn geïnspireerd op de bekende en beproefde modellen van weleer maar zijn uiteraard helemaal van deze tijd. Uiteraard wordt er ook hard gewerkt aan een nieuw dealernetwerk. Zo is onlangs Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer verwelkomd als dealer van Alpenkreuzer. De eerste modellen staan inmiddels in de showroom in Zoetermeer.

Sun Living

Ook Sun Living is, nadat het modellenpalet vorig jaar geheel is vernieuwd en het merk hard werkt aan een nieuwe start in Nederland, het dealernetwerk aan het vergroten. Van Baaren Campers & Caravans in het Nood-Hollandse Winkel is zevende Nederlandse Sun Living-dealer geworden.

Adria

Adria Benelux werkt hard aan een optimalisering van het dealernetwerk. De Haan Kampeerauto’s in het Friese Tijnje is dealer van de Adria vans (buscampers) geworden. Caravan Centrum van der Slik, hierboven ook al genoemd als nieuwe Alpenkreuzer dealer, is ook dealer van Adria caravans geworden. Dit geldt ook voor Kampeercentrum Mechielsen. De nog vrije jonge vestiging in Noordwelle (Schouwen-Duiveland) is niet langer alleen maar een kampeerwinkel, nu deze vestiging het dealerschap van Adria caravans heeft verworven.

Sunlight

Noorderzon Campers in het Friese Wolvega bedrijf verhuurt al jaren Sunlight campers. Het bedrijf is nu ook dealer van Sunlight geworden. Klanten kunnen er nu dus ook een nieuwe Sunlight camper aanschaffen. Bovendien biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om een Sunlight camper te bestellen, welke dan eerst een jaar lang door Noorderzon Campers wordt verhuurd. Daarna kan de klant de camper daadwerkelijk kopen.

Trouwborst Campers wordt Hulst Campers

De familie Hulst is al zo’n 5 jaar eigenaar van Trouwborst Campers. Nu het bedrijf is verhuisd van Marknesse naar Onna (bij Steenwijk) vond men het ook tijd voor een naamswijziging.

Like dit artikel
Tweet dit artikel