Nieuwe eigenaren voor camping La Plaine

kampeerzaken.nlNa bijna vijf jaar met veel plezier en toewijding camping La Plaine te hebben gerund, hebben Ruud en Linda het roer overgedragen aan Ruud en Leida.

 

Ondanks de vele lieve gezellig gasten, het mooie weer, de fantastische omgeving, de lekkere wijn kreeg met name Linda te maken met heimwee. Deze heimwee hield helaas stand, wat Ruud en Linda uiteindelijk heeft doen besluiten op zoek te gaan naar nieuwe eigenaren voor de camping. Die hebben ze gevonden in Ruud en Leida.


 

Ruud en Leida zijn met ingang van 1 juni 2012 de nieuwe eigenaren van camping La Plaine, en zorgen met dezelfde inzet en enthousiasme voor gezelligheid, een drankje en hapje, en ‘s avonds een dagschotel. Ruud, Linda, Tim, Nils en Jens willen graag iedereen bedanken voor de fijne jaren en hopen dat de gasten Camping La Plaine, net als zij, een warm hart toedragen en nog vaak een bezoek zullen brengen.

 

Na jarenlang voor een baas te hebben gewerkt gaan Ruud en Leida nu dus zelf ondernemen. Zij komen zonder hun zoon, die zijn eigen leven in Nederland leidt en die er alleen een goedkoop vakantieadres aan overhoudt. Al enkele jaren waren Ruud en Leida aan het zoeken naar een camping waar zij hun ideeën konden verwezenlijken en zijn na een aantal pogingen op Camping La Plaine blijven hangen. De andere campings waren of te duur, of hadden niet de mogelijkheden die ze belangrijk vonden.

 

Het belangrijkste voor hen is de locatie, want die kunnen ze immers niet veranderen, maar dat is hier ook absoluut niet nodig.
Ook zullen ze aan de camping niet al teveel veranderen, zeker het eerste jaar niet. Voor de komende jaren willen ze wel in het voor- en naseizoen meer met groepen gaan werken. Daar Ruud zijn hele leven al in het fietswereldje zit, willen ze deze doelgroep een all-in programma gaan bieden. Van ontbijt t/m diner, inclusief fietsroutes en overnachting in huurtenten, die er misschien volgend jaar al zullen staan. Die tenten verhuren ze in het hoogseizoen natuurlijk ook aan de andere gasten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel