Engelse camping investeert half miljoen pond

EngelandNEWCASTLE – Een camping in het noorden van Engeland is onlangs heropend na een modernisering van £500.000.

Het Glororum Holiday Park, op een uurtje rijden van Newcastle, wil toeristen trekken naar de prachtige bezienswaardigheden van die regio.

De indrukwekkende uitzichten die de ruige kust biedt, in combinatie met schilderachtige dorpjes, de vele kastelen en een nationaal park, maken dit deel van Engeland tot een bijzondere plek. Mensen die op doorreis zijn naar Edinburgh of elders in Schotland, doen er goed aan deze camping te bezoeken. Vanaf de camping is er een prachtig uitzicht op kasteel Bamburgh en de Farne-eilanden. Dit blikveld heeft in een populaire Britse tv-serie zelfs een prijs gewonnen in de categorie ‘Britain’s Favourite View’.

De investeringen met een omgerekende waarde van ruim €571.000 op de camping zijn gegaan naar het verharden van de ondergrond van 42 staanplaatsen compleet met elektriciteit en afvoer van vuil water en afval. Ook is er een nieuw sanitair gebouw neergezet. Volgens de eigenaar van de camping betekenen de verbeterde faciliteiten van de camping dat “de kwaliteit van de camping nu in verhouding staat met de verbazingwekkend mooie stranden in dit deel van Engeland.”

Nu maar hopen dat de zon in dit deel van het Verenigd Koninkrijk ook veelvuldig zal schijnen, zodat de stranden hun glans kunnen afstralen op de camping!

Glororum Holiday park

Like dit artikel
Tweet dit artikel