Gasvrije camper van Konings Motorhomes

kampeerzaken.nlGas blijft een gevaarlijk iets in je camper of caravan. Dat gevaar kun je natuurlijk minimaliseren door de installatie van je camper of caravan goed te laten controleren en onderhouden, maar veel mensen blijven toch huiverig voor het explosiegevaar. Motorhomes Konings is de eerste camperbouwer die een volledig gasvrije camper levert.
 
De camper, zoals die door ZiZo Campertechniek op Campervision werd getoond, wordt naast de standaard gemonteerde DualTop van Webasto, die zorgt voor de verwarming en het warme water, ook uitgerust met een diesel cooker van hetzelfde merk. Als koelkast wordt een 12V WAECO compressorkoelkast geplaatst.
Dit spaart ruimte, gewicht en gesleep met gasflessen. Ook hoeft u onderweg niet meer op zoek naar een plaats waar u uw lege gasflessen kunt omruilen. Wel moet u zich realiseren dat als u onderweg onverhoopt zonder diesel komt te staan u het wel eens koud zou kunnen krijgen…
kampeerzaken.nlVerder viel ons op dat de motorhomes van Konings bijzonder netjes waren afgewerkt met een fraaie naadloze constructie.
Meer info op www.zizocampertechniek.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel