Goedkoper met veerboot naar Engeland

kampeerzaken.nlIeder nadeel heeft zijn voordeel. Voor vakantiegangers is het wat minder handig dat Groot-Brittanië niet mee doet met de Euro, je moet weer geld wisselen bij de grens. Maar dat kan momenteel wel voordelig uitpakken, de koers van het Britse pond staat namelijk prettig laag. Vanwege die sterke koersdaling heeft de cruiseferry-maatschappij DFDS Seaways haar tarieven aangepast en verlaagd.
 
Op een retourreis IJmuiden-Newcastle bespaart de klant minimaal € 20,- per hut, maar de tariefsverlaging loopt voor vakantiegangers met auto en caravan al gauw op tot € 60,-.
Voor een meerdaags retour IJmuiden-Newcastle inclusief twee overnachtingen aan boord, betaalt de klant bij twee personen en een auto nu vanaf € 185,- p.p.. Ook de prijzen van maaltijden en restaurants aan boord zijn verlaagd. Voor twee diners en twee ontbijten betaalt de gast voortaan € 84,- (was € 90,-). De tariefsverlaging gaat in per heden.

Dankzij de koersdaling wordt niet alleen de reis, maar ook de rest van de vakantie een stuk goedkoper. Zo zijn campings en restaurants aanmerkelijk voordeliger en is de klant ook in de winkels minder geld kwijt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel