Herzog Aerolight lichtgewicht voortent

Herozg Aerolight voortent

Lichte, makkelijk op te zetten deeltent van Herzog

Wie een weekend of langer met de caravan op pad gaat heeft soms meer behoefte aan een snel op te zetten, compacte lichtgewicht voortent in plaats van die zware, degelijke en grote voortent.

Voor deze kampeerders heeft Herzog het model Aerolight ontwikkeld. De Aerolight is door Herzog voorzien van een nieuwe constructie waardoor deze voortent geen zwaar frame of losse stokdelen meer heeft.

Het frame van deze voortent wordt namelijk opgeblazen en bestaat, afhankelijk van de gekozen lengte, uit 3 of 4 opblaasbare bogen. Herzog heeft de voorwand(en) en de deuren aan de zijkanten voorzien van muskietengaas zodat er meer dan genoeg ventilatiemogelijkheden zijn.

De voortent is bovendien prima aan te passen aan de omstandigheden middels de oprolbare voorwand en het afdakje bij de deuren. De moderne, frisse kleurstelling bestaande uit donker en licht grijs gecombineerd met okergele accenten maakt van deze mooi gevormde voortent een aantrekkelijk geheel. In een recente test van onze collega’s van de KCK werd de Herzog Aerolight het predicaat “Voordelige keus” toegekend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel