Zijwanden en front veranderen Fiamma en Omnistore luifels in comfortabele voortent

Isabella zijwanden front

Bouw je luifel eenvoudig om tot voortent middels een front en zijwanden

HOEVELAKEN – Naast het brede assortiment voortenten en luifels heeft Isabella ook een aantal “specials”.

Dit zijn bijvoorbeeld de voortenten voor de T@B, Touring en Action caravans, maar ook een set zijwanden en luifels voor Fiamma en Omnistore luifels.

Deze kunnen hiermee eenvoudig worden veranderd in een comfortabele voortent. De zijwanden worden als set geleverd. Ze kunnen eenvoudig aan de luifels worden bevestigd middels enkele klittenband tunnels, voor een optimale aansluiting tegen de wand van de caravan is er een praktische aansluitdriehoek.

Het front, dat leverbaar is in diverse maten voor de Fiamma Caravanstore en Omnistore Caravan Style, is gemaakt van 100% polyester en wordt bevestigd in het profiel van de luifel. Alle delen zijn voorzien van grote vensters voor een optimaal vrij zicht. De slikranden met verstelbare afspanning kunnen naar behoefte aan de binnen- of buitenkant worden gebruikt worden. Het front en het rechter zijdeel zijn bovendien voorzien van een deur.

De prijs van het frontdeel is afhankelijk van de gekozen lengte en begint bij € 210,=, de zijwandenset is universeel en kost € 350,=. Meer info op de website van Isabella.

Like dit artikel
Tweet dit artikel