Holtkamper wint verkiezing ‘Mooiste stand Caravana 2008’

kampeerzaken.nlMaandagavond werd bekend gemaakt dat de Holtkamper stand door een onafhankelijke jury is verkozen tot ‘Mooiste stand Caravana 2008′. Selina Holtkamp: "Het is bijna jammer dat je zo’n prachtige stand weer moet afbreken. We steken er met ons team altijd héél véél energie en passie in. Bijna iedereen is er ook bij als de stand wordt opgebouwd. Dat moet ook wel als je van zo’n immense stand iets moois wilt maken"
 
Ook Herman Zomer is bijzonder verheugd: "Het is geweldig dat we deze prijs voor de tweede keer winnen. Twee jaar geleden stonden we ook al met het hele Holtkamper team te juichen."
Op de Holtkamper stand vind je normaliter niet alleen verkopers, maar ook ontwikkelaars, assembleurs, monteurs, secretaresses en inkopers, een ieder
met z’n eigen expertise. Jelle Holtkamp: "Als fabrikant hebben we een zéér gevarieerd, maar ook gespecialiseerd team, met vele verschillende disciplines. En wat ook zo ontzettend leuk is, is dat op zo’n beurs al deze mensen ook rechtstreeks met onze klanten contact hebben. Dat is toch vrij uniek! Voor je het weet sta je gezellig te praten met een inkoper, ontwikkelaar of met dè ontwerper van de Holtkamper tenttrailers: mijn vader Bert Holtkamp!"
Meer info op www.holtkamper.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel