Inpaklijst.nl helpt bij ‘inpakken en wegwezen’

kampeerzaken.nlEen handige hulp bij ‘inpakken en wegwezen’ is de nieuwe website www.inpaklijst.nl. Deze geeft precies aan wat er handig is om mee te nemen naar je plaats van bestemming.
Of je nu met kinderen reist, een fietsvakantie maakt of gewoon een zon- en strandvakantie aan de Spaanse costa’s, de site berekent precies wat je mee kunt nemen. Zo ontstaat er een overzichtelijke inpaklijst met alles er op en er aan; van regenjas tot condoom, van luierbroekje tot opblaasboot.
 Perfect voorbereid
Deze zomer kan heel Nederland perfect voorbereid op vakantie dankzij de nieuwe website www.inpaklijst.nl. Gratis en snel geeft deze site een overzicht van benodigdheden voor een plezierige reis. De site stelt een aantal vragen en na het invullen van onder meer de plaats van bestemming, de weersverwachting ter plekke, de duur van de reis, het soort reis, de accommodatie en de beoogde activiteiten, is het resultaat een overzichtelijke inpaklijst op maat.
Rubrieken
De inpaklijst is onderverdeeld in verschillende rubrieken, waaronder; voor onderweg, geld- en waardepapieren, kleding, voor de kinderen en waar aan te denken voor vertrek. De site biedt bovendien nog extra bronnen voor informatie en inspiratie, dankzij de relevante links naar bijvoorbeeld Schiphol taxi, adviessites voor reizen met kinderen, en landen- en bestemmingssites.
Snel en toegankelijk
Oprichter Bram Serré is zeer enthousiast over hoe de site ontvangen wordt: "www.inpaklijst.nl is snel en toegankelijk. Zo’n 85% van de bezoekers maakt daadwerkelijk een inpaklijst. Zo’n hoog percentage laat een grote waardering zien en dat is veelbelovend. De site doet dan ook precies wat je ervan verwacht; hij helpt je gratis, snel en eenvoudig een inpaklijst te maken."
Inpakken dus, op www.inpaklijst.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel