Isabella introduceert North Nature Collectie

Isabella North Nature voortenten

De Capri, één van de voortenten uit Isabella’s nieuwe North Nature Collectie

UTRECHT – Op de stand van Isabella op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de nieuwe North Nature collectie te zien, die Isabella het komende kampeerseizoen op de markt zal brengen.

De nieuwe collectie is geïnspireerd op de kampeertradities van vroeger en is dan ook een moderne, stijlvolle en comfortabele variant van het eenvoudige leven.

Isabella heeft voor het ontwerp van de North Nature collectie dan ook gezocht naar een sterk visueel concept waarin design, kleur, symmetrie en contrasten in balans zijn. De stijl van deze nieuwe collectie van Isabella is niet alleen eenvoudig, maar ook elegant en goed in verhouding. De nieuwe North Nature collectie van Isabella bevat niet alleen voortenten, maar ook bungalowtenten, meubels en keukengerei.

Anne Halskov, de designmanager van Isabella: “De kleuren in de North Nature Collectie van Isabella zijn gedempt en ruw met een vleugje donkerblauw. Alle kleuren verwijzen duidelijk naar de Noordelijke sfeer en Scandinavische designtradities. Eigenlijk hebben wij het beste van 60 jaar ervaring meegenomen in de North Nature Collectie”.

Like dit artikel
Tweet dit artikel