Karsten introduceert nieuwe Lacerta tunneltent

Karsten Lacerta tunneltent

Karsten introduceert nieuwe Lacerta tunneltent

ZOETERMEER – Het is nog steeds even wennen, een tent van Karsten die geen opblaasbare buizen als tentstokken heeft. Evengoed is de nieuwe Lacerta wel een typische Karsten tent: modern, stormvast en zo opgezet.

Niet alleen de aluminium stokken vielen ons op aan de tent, die Karsten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs introduceerde. Ook de flexibele leefruimte, die je makkelijk naar believen uit kunt breiden, mag er zijn.

De Karsten Lacerta wordt standaard geleverd met een grote en diepe luifel. Door middel van een afsluitwand en kuipzeil kun je daarmee in een handomdraai een fikse binnenruimte creëren. Dat maakt de tent niet alleen geschikt voor mooi-weer vakanties in bijvoorbeeld Zuid-Europa, waar een luifel meer dan genoeg is, maar ook voor vakanties bij een wat minder gunstig weertype.

Karsten Lacerta tunneltentDe slaapcabines zijn royaal, wat de Lacerta ook geschikt maakt om met het hele gezin te kamperen. Bovendien is er in de Lacerta ook een soort van kastenwand geïntegreerd, waardoor je de tent makkelijk opgeruimd kunt houden. De grote ramen aan de zijkanten zorgen voor meer dan voldoende licht in de leefruimte. Omdat elke ingang van de Lacerta een omlaag te klappen kuiprand heeft, hoef je je geen zorgen te maken over wateroverlast bij langdurige regen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel