Wie staan er niet op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012

kampeerzaken.nlOver ruim een maand gaat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht van start. Helaas zullen er dit jaar een aantal bekende bedrijven en merken niet aanwezig zijn op deze beurs.

 

Hoewel deze beurs ondanks de afwezigheid van deze merken een nagenoeg volledig aanbod biedt, willen wij u een selectie van de ontbrekende merken niet onthouden.


 

  • Adria, Kabe en Sun Living: deze merken worden geïmporteerd door de Vlaanderen Groep, en zijn voor het eerst sinds jaren niet aanwezig op de beurs. Deze merken toonden hun noviteiten al op hun huisbeurs Dordrecht Open, eerder deze maand. Ook zijn de producten in de showroom van de Vlaanderen Groep en bij de dealers te zien.
     
  • Polar, Solifer: deze merken worden geïmporteerd door Martens Caravans in Brummen. Dit bedrijf kiest ervoor om ditmaal niet op de beurs te staan maar om de noviteiten tijdens de huisshows van de dealers te presenteren. Nadere informatie daarover volgt zo spoedig mogelijk.
     
  • Zambezi, Aart Kok, Combi-Camp: deze merken worden geleverd en geïmporteerd door Aart Kok Adventure te Heemstede. Ook dit bedrijf, dat normaliter wel op de beurs aanwezig is, heeft ervoor gekozen om de nieuwe en bestaande producten middels een huisshow te presenteren. .
     
  • Hobby, Fendt: deze merken zijn nooit op de beurs aanwezig, al is de importeur Hobby Benelux Caravans wél lid van de branche-organisatie KCI die de beurs organiseert. Ook deze merken toonden hun noviteiten al op hun huisbeurs Dordrecht Open, eerder deze maand. Uiteraard zijn de caravans en campers ook bij de Hobby en Fendt dealers te bewonderen.
Like dit artikel
Tweet dit artikel