Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2006 groter dan ooit

kampeerzaken.nlNagenoeg de complete Nederlandse kampeer- en caravanindustrie presenteert zich van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 oktober in zes goed gevulde hallen van de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is volledig uitverkocht. Vanaf vrijdagmiddag 20 oktober (14.00 uur) tot en met zondag 22 oktober kunnen bezoekers profiteren van een combikaart die toegang geeft tot zowel de Kampeer & Caravan Jaarbeurs als de beurs Bike Motion, met het laatste nieuws op het gebied van fietsen.
 Deze speciale entreekaart is verkrijgbaar aan de kassa voor slechts € 20.
Enorm aanbod caravans, campers, vouwwagens en (voortenten.)
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs exposeren maar liefst 164 bedrijven een prachtig aanbod caravans, kampeerauto’s, vouwwagens, (voor)tenten en moderne accessoires, waaronder vijftig primeurs. Veel leuke activiteiten, zo kunnen bezoekers met caravans rijden op het ANWB-parcours, handige caravan movers proberen, meedoen aan workshops Nordic Walking, een balletje slaan op de golfsimulator of op het fietsparcours de Sparta ION fiets met trapondersteuning testen.
Trekauto’s van het Jaar
Op het KCK-terras presenteert men enkele ‘Trekauto’s van het Jaar’ en kinderen kunnen hun hart ophalen in het paviljoen van Recreatie Centrum Nederland.
Primeurs
Dé primeur van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de Airstream, de Amerikaanse droomcaravan die op het vaste land van Europa wordt geïntroduceerd. Maar er zijn dit jaar veel meer nieuwe ontwikkelingen in caravans, kampeerauto’s, (voor)tenten, vouwwagens en accessoires. De economische ontwikkelingen van de laatste jaren dwongen de fabrikanten tot een grote inventiviteit.
Openingstijden van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
De openingstijden van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn van woensdag 18 oktober tot en met dinsdag 24 oktober van 10.00 tot 18.00 uur, op de laatste beursdag tot 17.00 uur. Zie www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.
De plattegrond kunt u ook hier als PDF downloaden: http://www.kampeerzaken.nl/Plattegrond_Kampeer_Caravan_Jaarbeurs_2006.pdf

Like dit artikel
Tweet dit artikel