Kamperen met Keycamp in de Verenigde Staten

kampeerzaken.nlCampingreisorganisatie Keycamp maakt bekend dat het programma voor 2008 wordt uitgebreid met de keuze uit vier bijzondere campings in Florida. Als je dus iets verder weg wilt kamperen dan de Veluwe, de Ardeche of Tirol en niet "op zijn Amerikaans" met een grote huurcamper de Verenigde Staten wilt doorkruisen kun je nu ook gewoon op een camping in de Verenigde Staten kamperen.
 
Deze campings liggen verspreid over heel Florida dichtbij belangrijke attracties zoals Walt Disney World® Resort, de Golf van Mexico, nationale parken en de Keys. Ideaal dus om Florida op je eigen manier te ontdekken. Iedereen kan naar eigen keuze een reis samenstellen met overnachtingen in één of verschillende van de vier campings. Voor Florida gelden alle voor Keycamp typerende gemakken: flexibel boeken van aankomst- en vertrekdata, betaalbare vluchten, het reizen langs verschillende campings, vooraf aanschaffen van tickets voor attracties, vooraf regelen van een huurauto etc.
Bij Walt Disney World® Resort
De eerste nieuwe camping in Florida ligt in Kissimee/Orlando, op minder dan een uur rijden van het vliegveld, vlakbij Walt Disney World® Resort.
Midden in de natuur
De tweede camping ligt aan de Golf van Mexico, op 3 km van het strand en pal aan Pinella’s Trail: een 55 kilometer lang pad speciaal voor fietsers, skaters en wandelaars. Busch Gardens Africa®, een gecombineerd safari- en pretpark, ligt vlakbij in Tampa Bay.
Alligator-safari
Aan de Golf van Mexico ligt ook een camping in Naples, aan de rand van het Everglades National Park. Hier kun je overnachten in sfeervolle houten kabins en kun je overdag deelnemen aan diverse activiteiten zoals een alligator-safari.
Stranden en koraalriffen
In het zuidwesten van Florida ligt de camping op Sugarloaf Key. Hier kun je excursies maken naar het Dry Tortugas National Park met zijn prachtige stranden en koraalriffen. Ook Key West met zijn gezellige haven en mooie stranden is zeker een bezoek waard.
Kijk voor meer info op www.keycamp.nl/florida

Like dit artikel
Tweet dit artikel