Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2012

kampeerzaken.nlKids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2012 zijn bekend, de vakjury heeft de ruim zestig inschrijvingen voor deze prestigieuze onderscheidingen beoordeeld en in tien categorieën elk drie nominaties toegekend.

 

Oorspronkelijk konden alleen kindvriendelijke reisorganisaties zich inschrijven voor negen categorieën, maar vanwege het grote aantal aanmeldingen voor de categorie Kamperen heeft de jury de ‘Kamperen Nederland’ Award toegevoegd, zodat er dit jaar 2 ‘kampeer’categorieën zijn, waarin de volgende organisaties zijn genomineerd:


 

Kamperen:

  • Canvas Holidays
  • Eurocamp
  • Vacanceselect

Kamperen Nederland:

  • Ardoer
  • Vereniging KinderKampeerWereld
  • Sprookjescamping

 

Vakjury
De Vakjury bestaat uit Stephan Bosman (Directeur Zoover), Jan Lokhoff (CEO Reisrevue groep) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Op Zoover.nl kunnen vakantiegangers meer dan anderhalf miljoen vakantiebeoordelingen voor en door reizigers raadplegen. Reisrevue is het leading reisvakblad en Kids Vakantiegids is het grootste familievakantie platform in Nederland.

 

De juryleden beoordeelden de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie.

 

Kindvriendelijke score
De vakjury lette onder andere op het totale reisaanbod, het animatieprogramma en de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep. Verder is kritisch gekeken naar duurzaamheid en innovatie. Een andere belangrijke pijler was de kindvriendelijke score van het accommodatieaanbod van de reisorganisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

 

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2012
Kids Vakantiegids organiseert voor de vierde keer de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs. Alle reisorganisaties met een passend reisaanbod die zich ook met hun communicatie specifiek richten op gezinnen met kinderen tot en met 16 jaar konden zich inschrijven voor de verkiezing.

 

Award uitreiking op Vakantiebeurs
De uitreiking van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2012 vindt plaats op de Vakantiebeurs, op woensdag 11 januari in de Zoover Travel Lounge in hal 7. Presentator is zanger en kidsidool Ralf Mackenbach die het evenement opent met een spetterend optreden. Ralf wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegidsdetectives, dit zijn met name kinderen uit groep 7 en groep 8 die via hun basisschool zijn uitgenodigd om actief deel te nemen aan de verkiezing en het feest. Een veertigtal Kids Vakantiegidsdetectives staat garant om hier samen met Ralf een feestelijke awardshow van te maken.

 

 

© foto: Eurocamp

Like dit artikel
Tweet dit artikel